15 vameşi şi poliţişti de frontieră din Timiş şi Caraş-Severin, interdicţie de la DNA de a părăsi ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cincisprezece vameşi şi poliţişti de frontieră din Timiş şi Caraş-Severin au fost lăsaţi să plece de la DNA, marţi noapte. Procurorii le-au impus acesora interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu sau ţara.

Citeşte şi:

VIDEO Şpaga din vămi, filmată din pereţi

Procurorii anticorupţie au dispus pentru 15 persoane măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu sau ţara, aceştia fiind lăsaţi să plece marţi noapte de la DNA, au declarat avocaţii unora dintre poliţiştii şi vameşii din Timiş şi Caraş-Severin vizaţi în ancheta privind fapte de corupţie la vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş, potrivit Mediafax.
 
La această oră procurorii audiază la DNA ceilalţi suspecţi în ancheta privind fapte de corupţie la vămile Stamora Moraviţa şi Naidăş, urmând să decidă în cazul lor măsurile preventive.

Avocaţii au mai spus că marţi noapte vor fi duse la Curtea de Apel Bucureşti câteva loturi cu persoanele reţinute de procurorii anticorupţie. Alte loturi vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de miercuri.

La Curtea de Apel Bucureşti s-a dispus formarea a opt complete de judecată, care să ia în discuţie propunerile de arestare preventivă, potrivit unor surse judiciare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite