Fiul lui Ioan Avram Mureşan a murit într-un hotel din Kenya. Acesta lucra ca şef de campanie electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Muresan
Dan Muresan

Dan Mureşan, fiul fostului ministru al Agriculturii, a murit subit într-o cameră de hotel din Kenya. Acesta lucra ca expert în comunicare politică.

Ileana Gaiţă, fost consilier al lui Ioan Avram Mureşan, în perioada când acesta era ministru al Agriculturii, a confirmat pentru adevarul.ro decesul lui Dan Mureşan. "Din păcate este adevărat. A murit într-un hotel din Kenya, acolo unde era şeful de campanie al unui candidat pentru alegerile generale".

Dan Mureşan / Foto: Adevărul

Dan Mureşan locuia clandestin în Kenya. Citeşte mai multe detalii despre cine l-a găsit fără suflare pe fiul fostului ministru.

Bărbatul avea 32 de ani şi lucra pentru o firmă britanică de consultanţă politică care a pus la punct strategii electorale în ţări din Africa de Sud, sud-estul Asiei şi Europa de Est, precizează hotnews.ro.

Dan Muresan ocupa pozitia de coordonator al campaniilor electorale pentru clienţii firmei britanice în care activa. În calitate de expert în comunicare politică a coordonat campanii electorale în Texas, Virginia şi in tari din estul Europei şi Africa.

Tatăl său, fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Mureşan, a fost condamnat definitiv la sfârşitul lui mai 2012, la 7 ani închisoare cu executare pentru deturnare de fonduri. Procurorii l-au acuzat ăa, în calitate de ministru, ar fi elaborat în perioada 1999-2000 mai multe rapoarte pentru scoaterea din rezerva de stat a cantităţii de 5.000 de tone ulei, sub forma de imprumut, beneficiar fiind SC Sun Oil din judetul Constanta.

În prezent, fostul ministru al Agriculturii îşi ispăşeste pedeapsa în inchisoarea Gherla.

Citeşte şi Foştii miniştri ai Agriculturii Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan au fost condamnaţi la capătul unui proces care a durat 1.337 de zile

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite