Povestea incredibilă a unei prostituate obligată de „peşte” să-şi escrocheze iubitul englez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prostituata Bianca- Georgiana Anghel a suprins procurorii DIICOT cu mărturiile sale, după ce le-a povestit cum,  la sugestia proxenetului său,  l-a înşelat pe un client englez cu 80.000 de euro, dar, din milă, i-a restituit banii. Interceptările discuţiilor telefonice, realizate de SRI, au arătat că femeia era îndrăgostită de  proxenetul său, dar şi de cetăţeanul englez, la care a stat mai multe luni pe Insula Guer

Sute de mii de euro obţinuţi din sex plătit

Povestea inedită a  Biancăi- Georgiana Anghel începe în aprilie 2006, la clubul „La Salsa” din localitatea spaniolă Alicante. Ea a povestit procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) care l-au cerctat pe „peştele” ei Ascanio Baboş pentru trafic de persoane că obţinea din prostituţie aproximativ 350 de euro pe noapte. Toţi banii erau luaţi de proxenet.

Potrivit propriilor declaraţii făcute în faţa anchetatorilor, ea a obţinut din practicarea prostituţiei peste 220.000 euro, bani care i-au fost luaţi integral de acesta. În acest dosar, DIICOT a trimis in judecată mai mulţi interlopi gălăţeni, iar Tribunalul Galaţi a decis condamnarea lui Ascanio Baboş la 15 ani de închisoare.

Mai multe detalii despre acest dosar, într-un articol despre clanul Baboş din Galaţi.
Povestea proxenetei Mariana Baboş, zisa „Mariana  cur de fier”, care a făcut milioane de euro din sexul plătit. A murit săracă, conturile, maşinile de lux şi vilele au fost sechestrate de DIICOT

Clientul a fost agăţat la clubul „La salsa” din Alicante

În cursul lunii iulie 2008, în timp ce practica prostituţia în clubul „La Salsa”, Bianca- Georgiana Anghel a cunoscut un cetăţean englez, care s-a îndrăgostit de ea, acesta cerându-i să se mute împreună în Insula Guernesy, situată în Canalul Mânecii.
Prostituata i-a povestit proxenetului, Ascanio Baboş, care i-a cerut să se ducă cu acesta, pentru a obţine mari sume de bani. Prostituata l-a însoţit pe cetăţeanul englez la locuinţa acestuia din insulă şi a locuit o perioadă împreună cu acesta. La scurt timp proxenetul,care ţinea telefonic legătura cu Bianca- Georgiana Anghel, i-a solicitat acesteia să-i ceară cetăţeanului englez 80.000 euro, sub pretextul că intenţiona să-şi cumpere o casă în România, sumă pe care urma să i-o remită.

Din dragoste pentru proxenet

Fiind convinsă de faptul că Ascanio Baboş o iubea şi că avea intenţii serioase în ceea ce o privea, Bianca i-a cerut cetăţeanului englez cu care locuia să-i dea suma de 80.000 euro. Pentru a-l convinge pe englez că avea „intenţii serioase” în ceea ce priveşte achiziţionarea imobilului, Ascanio Baboş  a falsificat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din care rezulta că prostituata  achiziţionase un imobil pe raza municipiului Galaţi şi că ar fi avut o datorie către o unitate bancară în valoare de 60.000 de euro.

Acest contract fals trebuia prezentat cetăţeanului englez pentru a-l determina să-i remită suma de bani. Realizând în cele din urmă că Ascianio Baboş  nu urmărea decât să obţină banii „produşi” de ea şi fiindu-i „milă” de cetăţeanul englez, Bianca-Georgiana Anghel s-a răzgândit şi nu i-a mai cerut banii acestuia, afirmând în faţa inculpatului că acesta s-ar fi răzgândit.

„S-a sucit fraierul!”

Bianca- Georgiana Anghel  îi spune proxenetului într-o discuţie telefonică interceptată de SRI că „fraierul” s-a sucit.

Bianca- Georgiana Anghel: Alo?
Ascanio Baboş: Da, baba mea.
Bianca- Georgiana Anghel: S-a sucit fraierul.
Ascanio Baboş: Adică?
Bianca- Georgiana Anghel: Cu gozura.
Ascanio Baboş: Aşa, şi?
Bianca- Georgiana Anghel: Nu ştiu ce dracu are, de s-a trezit de dimineaţă aşa cu c..u’ în sus, ştii? De dimineaţă, ştii? Când am vorbit cu tine dormea încă.
Ascanio Baboş: Da.
Bianca- Georgiana Anghel: Şi l-am întrebat că „ce-ai, că sunt stresat, că sunt supărat. Păi zi-mi ce s-a întâmplat.” Şi a început să deschidă discuţia cu gozura, şi cu asta. Că domnule că el când mi-a zis mie c-o să m-ajute, nu se presupunea că tre’ să plătească el pentru tot. Trebuia să m-ajute doar atât. Şi-i zic, bine..
Ascanio Baboş: Şi tu, tu nu i-ai zis „păi am avut discuţia asta şi ieri sau alaltăieri?”
Bianca- Georgiana Anghel: Da, păi i-am zis. „ Da’ noi discuţia de ieri am avut-o pentru nimic sau care-i problema?” Că, domnule, că „s-a uitat pe internet pentru un loc de muncă pentru mine şi eu, chiar dacă suntem în Uniunea Europeană, eu nu pot să muncesc legal aici şi că asta presupune că el trebuie să plătească toata datoria cealaltă şi nu ştiu ce.”. Şi „bine, bine”, i-am zis, „dacă nu vrei să plăteşti şi asta, ai ştiut de la început, acum o lună, când m-ai ajutat cu ăia atunci, ai ştiut că mai am probleme, nu?”
Ascanio Baboş: Da.

„Să-mi zici să vin să mă mut cu tine, că tu o să le le rezolvi pe toate”

Bianca- Georgiana Anghel: „De ce nu mi-ai spus de atunci că nu vrei să mi-i dai, nu? Ştiam ce-aveam de făcut. Aşa pentru ce, pentru ce, pentru ce ai mai făcut atâta? Pentru ce m-ai ajutat atunci? Să-mi zici să vin să mă mut cu tine, că tu o să le, le rezolvi pe toate.”
Ascanio Baboş: Da, da.
Bianca- Georgiana Anghel: „Şi-acum, îmi spui că mi-ai zis că vrei să m-ajuţi, da’ nu să-mi plăteşti tu toate alea”, ştii? Că-mi zice la un moment dat: „Păi dacă se presupune că plătesc eu pentru toate, de ce nu sunt, ar trebui să mă treci pe mine pe contractul de la apartament” ştii?
Ascanio Baboş: Da.
Bianca- Georgiana Anghel: Şi îi zic, a, de fapt asta este chestia la tine, că ţi-e frică, că ţi-e frică iar că sunt cu tine pentru bani”, că nu ştiu ce,  că mi-a zis chestia asta ieri, ştii?
Ascanio Baboş: A.
Bianca- Georgiana Anghel: Şi zic, „bine hai că te trec pe contractul de la apartament.”
Ascanio Baboş: Da.
Bianca- Georgiana Anghel: Nu domnule, că, „că nu vreau să mă treci” ştii?
Ascanio Baboş: Da.
Bianca- Georgiana Anghel: „Că eu nu vreau să cumpăr alt apartament şi nu ştiu ce. Că este treaba ta” şi nu ştiu ce. Şi, deci eu nu mai ştiu ce să-i mai zic lu’ fraieru ăsta. M-au, m-au luat toţi dracii, îmi venea să-l omor.
...
Proxenet: „Te faci că eşti supărată, cu ălea, alea”
Ascanio Baboş: Te faci că eşti supărată, cu ălea, alea. Te faci că suni pe cineva dup’aia, mă suni pe mine şi cum ar fi c-o suni pe „G” sau pe cineva din Spania şi vorbeşti în spaniolă, să iei maşina să vorbească dacă poate să găsească pe cineva, care s-o vinzi cu vreo...el cât ştie c-ai dat pe maşină?
Bianca- Georgiana Anghel: Vreo zece şapte sute, cred.
Ascanio Baboş: Aşa, măcar cu vreo nouă mii de euro, ai înţeles tu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, da.
Ascanio Baboş: ... Da’ asta fiind mâine, ai înţeles tu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, da.
Ascanio Baboş: Sau poimâine.
Bianca- Georgiana Anghel: Da, da.
Ascanio Baboş: Şi-o faci pe supărata, ai înţeles tu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, da.
Ascanio Baboş: Şi dacă asta, îţi mai pie...îţi mai pierzi vreo câteva patru, cinci zile şi dacă vezi că nu-i nimica, se duce tata, îţi ia  şi vii acasă, băbuţa mea.
Bianca- Georgiana Anghel: Of,  Doamne.

„Să moară familia mea, dacă nu într-o criză din aia de nervi am să iau cuţitul să-l bag în el”

Ascanio Baboş: În caz că ţi-e frică să pleci, mă urc eu la avion şi vin în Londra şi vin cu maşina şi te-aştept jos şi gata. Dacă ţi-e frică de fraier.
Bianca- Georgiana Anghel: A, da’ nu îmi este frică de el, dă-l dracu că-i...
Ascanio Baboş: A.
Bianca- Georgiana Anghel: Bag un cuţit în el, lua-l-ar dracu să-l ia. Deci, Doamne la cât m-a disperat, cât am stat acuma cu el, să moară familia mea, dacă nu într-o criză din aia de nervi am să iau cuţitul să-l bag în el.
Ascanio Baboş: Te cred. Mă, fă aşa. Supărată, alea, alea. M-ai înţeles tu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da.
Ascanio Baboş: Faci şi regia aia.
Bianca- Georgiana Anghel: Îhm.
Ascanio Baboş: Ai înţeles tu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da.
...
„Deci fraierii ăştia parcă se vorbesc, să mor eu”

Ascanio Baboş: Ăstălaltu tot la fel. Cică, cică „n-ar, n-ar fi mai bine să-ţi vinzi apartamentul ăla sau să vorbeşti la bancă şi ... vreo zece, douăzeci de mii?” Înţelegi?
Bianca- Georgiana Anghel: Aoleu Doamne, deci fraierii ăştia parcă se vorbesc, să mor eu. Da’ mi-a zis şi fraierul meu.Că..
Ascanio Baboş: Cică  să pierzi zece, douăzeci de mii, auzi? De parcă...da’ de ce nu mi-i dai tu mă, zece, douăzeci de mii ... dacă tot...Parcă aş pierde vreo mie de euro.
...
Ascanio Baboş: Hai, du-te sus că dup’aia se întârzie că, dup’aia spune câte ţigări şi alea, alea, m-ai înţeles tu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, da.
Ascanio Baboş: Şi asta. Şterge şi nouă numerele de pe telefoane, că poate se mai uită fraierul să vadă dacă suni sau ...
Bianca- Georgiana Anghel: Nu, am cod, am cod, am cod.
Ascanio Baboş: Da? Bine atunci, baba mea.
Bianca- Georgiana Anghel: Da.
Ascanio Baboş: Poate te pândeşte pe geam fraierul, eu ştiu? F..u-i morţii în gură.
Bianca- Georgiana Anghel: Nu că, sunt în, nu sunt în rază.
Ascanio Baboş: A.
Bianca- Georgiana Anghel: Sunt undeva după bloc.
Ascanio Baboş: Bine, baba mea mică, atunci. Hai că-ţi trimite „G” acuma mesaj cu numărul.
Bianca- Georgiana Anghel: Bine şi dacă e ceva, dacă îţi mai vine vreo idee ceva, îmi trimiţi mesaj.                             
Ascanio Baboş: Da, îţi trimit mesaj, baba mea. Dar nu prea, nu prea văd, că deja,  deci nu mă, nici eu, nici eu nu m-aşteptam, ai înţeles tu?

„Se brodeşte, se brodeşte, nu, asta este”

Bianca- Georgiana Anghel: Da. Cine dracu s-aştepta, cine dracu s-aştepta? Lua-l-ar dracu, Doamne.
Ascanio Baboş: Da.
Bianca- Georgiana Anghel: Of.
Ascanio Baboş: P...a mă-sii. Să-mi bag p..a în mă-sa, să-mi bag eu. Nu ştiu ce să zic.Asta e. Să-mi bag p...a, dacă nu...
Bianca- Georgiana Anghel: Of.
Ascanio Baboş: Lasă, fă, babă. Asta este. Se brodeşte, se brodeşte, nu, asta este. Nu moare niciun capăt de ţară. Dacă asta, vii acasă săptămâna care vine şi gata. Staţi acasă două, trei săptămâni cu familia alea, alea, m-ai înţeles tu? Şi gata.Ai înţeles?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, tată.
Ascanio Baboş: Hai, stai liniştită baba mea. Hai, mă ţii la curent. Oricum îţi trimite şi „G” aşa şi vorbim mâine baba mea, da?
Bianca- Georgiana Anghel: Îhm. Bine.
Ascanio Baboş: Hai bine, mânca-ţi-aş p...a ta. Hai te pupă tata.
Bianca- Georgiana Anghel: Hai, te pup şi eu. Şi aveţi grijă acolo.Hai.
Ascanio Baboş: Bine băbuţa mea. Hai că-ţi trimite tata mesaj.
Bianca- Georgiana Anghel: Bine.
Ascanio Baboş: Hai, pa pa p...a  mea.
Bianca- Georgiana Anghel: Pa pa.
Ascanio Baboş: Pa pa.

Contract de vânzare-cumpărare falsificat

Proxenetul nu se lasă şi insistă pe lângă prostituată, atunci când s-a întors in România să-şi vadă părinţii,  să mai încerce să-l înşele pe englez. Ascanio Baboş insistă ca Bianca- Georgiana Anghel să-i ceară acestuia banii, iar pentru a-l convinge a întocmit în fals un „contract de ipotecă”, ce poartă pe rubrica „notar public” şi pe fiecare pagină o ştampilă a unei societăţi comerciale rotită în momentul aplicării.


Procurorii DIICOT care au intrumentat cazul arată că se observă cu uşurinţă că semnătura de la rubrica „notar public” şi de pe fiecare pagină a contractului prezintă elemente de asemănare cu semnătura lui Ascanio Baboş.

„Mi-a trimis nişte mesaje, mă întreba ce fac, dacă totu-i bine, ştii?”

Într-o altă discuţie telefonică, interceptată de SRI, proxenetul Ascanio Baboş o învaţă pe Bianca- Georgiana Anghel cum să-l păcălească pe cetăţeanul englez.

Ascanio Baboş: Bravo, bravo! Ce-am vrut să-ţi spun?! Ăla la ce preţ, ştie, că te-a ajuns apartamentul?
Bianca- Georgiana Anghel: Care? A! Optzeci!
Ascanio Baboş: Optzeci, nu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, optzeci!
Ascanio Baboş: Bine, baba mea, atuncea!
Bianca- Georgiana Anghel: Şi trebuie pus, undeva pe acolo, că nouă mii pe lună!
Ascanio Baboş: Nu! Păi, îi trimiţi contractul, că ai cumpărat apartament! Doar nu-i mai trebuie, nu ţi-a zis să-i trimiţi... Îl achiţi! De asta şi faci împrumutul la bancă! El vrea contractul, să i-l trimiţi!
Bianca- Georgiana Anghel: A! Da! Mă gândeam, că doar chestia aia, ştii? Ca şi cum, că l-am cumpărat şi cât am de plătit!
Ascanio Baboş: Contractul! Precum că l-ai cumpărat!
Bianca- Georgiana Anghel: Îhm!
Ascanio Baboş: Ai înţeles?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, da, da! Optzeci!
Ascanio Baboş: Nu, nu! Păi, contractul de casă, că l-ai cumpărat!
Bianca- Georgiana Anghel: Îhm! Da, tată, da!
Ascanio Baboş: De asta ai făcut împrumutul, ai înţeles tu?
Bianca- Georgiana Anghel: Da, da, da!
Ascanio Baboş: Da, baba mea!
Bianca- Georgiana Anghel: Păi, mi-a trimis nişte mesaje, mă întreba ce fac, dacă totu-i bine, ştii?
Ascanio Baboş: Îhm!
Bianca- Georgiana Anghel: Şi i-am trimis şi eu un mesaj, şi i-am zis că-i bine, da’ am nişte treabă!
Ascanio Baboş: Da, da! Oricum, tu, dacă aduce vorbă de aia, contract, „Da! Păi, când o să scot banii, atuncea...”
Bianca- Georgiana Anghel: Îhm!
Ascanio Baboş: „Când trebuie să mă duc să achit”, ai înţeles tu? „Şi am să-ţi trimit copia şi contractul apartamentului!”
Bianca- Georgiana Anghel: Îhm!
Ascanio Baboş: Ai înţeles, baba mea?
Bianca- Georgiana Anghel: Îhm!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite