Vladimir Tismăneanu, despre atitudinea lui C.V.Tudor: "Comportament de macho turbat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politologul Vladimir Tismăneanu a comentat pe blogul său spectacolul dezgustător oferit de Corneliu Vadim Tudor, la încercarea de evacuare a sa din sediul PRM.

Atitudinea liderului PRM a fost asemănată de Tismăneanu cu cea a unui "macho turbat, specific pentru fantasmele militarismului falocratic cu nostalgii anotonesciene şi ceauşiste".

Citiţi şi:

VIDEO Spectacol dezgustător: Vadim nu a putut fi oprit nici după ce i s-au administrat calmante

"Dacă ar putea, ar înfiiinţa mâine (ori chiar azi) lagăre în care să-i expedieze pe toţi cei care îndrăznesc să i se opună. Ar face-o cu sprijinul securiştilor pe care i-a cultivat cu fraternă dragoste de-a lungul atâtor decenii.

Acesta este europarlamentarul peremist, personajul tragicomic cu vocabular de birjar, demagogul care a ajuns în turul doi la alegerile din 2000, vicepreşedintele Senatului României până în decembrie 2009, decorat de Ion Iliescu cu “Steaua României”. 

Nu cred că s-a mai întâmplat ceva similar în vreo altă capitală din lumea post-comunistă. Ori, dacă s-a întâmplat, presa democratică şi societatea civilă au reacţionat imediat cu oroare, indignare şi revoltă", a scris Tismăneanu pe blogul personal.

Show la sediul PRM. Vadim Tudor, către executorul judecătoresc: "Taci dracu din gură" VIDEO Noi imagini de la sediul PRM

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite