Vîntu despre dosarul de colaborator al Securităţii: "E fabricat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul grupului de presă Realitatea Media, Sorin Ovidiu Vîntu, a anunţat că va da în judecată site-ul de ştiri hotnews.ro, care a publicat un presupus doar al său de colaborator al Securităţii. Omul de afaceri susţine că dosarul este fabricat şi că face parte dintr-un şir de manipulări care au început din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presă.

"Faţă de presupusul meu dosar, apărut pe un site de ştiri, cuprinzând colaborarea mea cu Securitatea, susţin că este un dosar fabricat şi face parte dintr-un lung şir de manipulări şi agresiuni care au început din 7 decembrie 2009. Drept urmare, am decis să acţionez în judecată site-ul de ştiri care a publicat informaţia. Dacă instanţa va decide că am fost colaborator voi plăti eu; dacă nu, vor fi obligaţi să plătească ei. Până la pronunţarea definitivă a instanţei, mi se pare jenant orice alt tip de comentariu", spune Sorin Ovidiu Vântu, într-un comunicat de presă.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a semnat un angajament de informator cu fosta Securitate în 1983, dosarul figurând ca închis în 1988, cu numele conspirativ „Nuş“, după cum rezultă dintr-o serie de documente intrate în posesia jurnaliştilor de la hotnews.ro şi de la Revista „Kamikaze“. Citiţi aici mai multe despre trecutul ascuns al unuia dintre cei mai bogaţi oameni din România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite