Vila Dante pentru toată lumea. Publicul va putea vedea mâine mobila de sute de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a decis să declare mâine ziua porţilor deschise la vila despre care premierul Victor Ponta susţine că urma să intre în propietatea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

"Din dorinţa de a asigura transparenţa, Regia Autonomă a Patrimoniul şi Protocolului de Stat (RA-APPS), prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, a stabilit ca ziua de duminică, 29 iulie 2012, să fie Ziua Portilor Deschise la Vila Dante, strada Dante Alighieri, intrarea din Bdul Mircea Eliade, cu acces prin strada Ivan Sergheevici Turgheniev", se arată într-un comunicat al Guvernului.

În urmă cu două zile, premierul Victor Ponta a luat mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Palatul Victoria şi a mers cu ei la Vila Dante a RA-APPS, unde le-a spus că are date ca acest imobil a fost pregatit, cu reparaţii din bani publici de peste un milion euro.

Ponta sustine ca Vila Dante urma sa fie viitoarea locuinta a lui Traian Basescu, la finele mandatului.

Click pe imagini pentru fotogalerie:

image

"In 2010-2011, cand salariile si pensiile erau taiate, aceasta locuinta apartinand Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, la solicitarea lui Traian Basescu, a fost pregatita cu reparatii de peste un milion euro din bani publici, pentru a fi ocupata de Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte. A fost pregatita din bani publici ca viitoare locuinta a lui Basescu, faimosul slogan «Sa traiti bine» se aplica doar aici", a spus Ponta.

Citeşte şi:
RA-APPS s-a răzgândit! Vila Dante: ieri de protocol, azi reşedinţa unui fost şef de stat
Noi date RA-APPS la Vila Dante: Destinaţia - stabilită exclusiv de constructor şi Preşedinţie
Cum arată Vila Dante pe dinăuntru

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite