VIDEO Un senator PNL, surprins în timp ce se uita la un film pentru adulţi la dezbaterea Legii pensiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Marius Nicoară a fost filmat ieri, în timpul şedinţei de plen în care se discuta Legea pensiilor, uitându-se, pe laptop, la o secvenţă dintr-un film pentru adulţi.

Senatorul de Cluj a afirmat ulterior că era vorba despre "un mail glumeţ" primit de la un coleg.

"Nu este vorba despre un film pentru adulţi, ci este vorba pur şi simplu de un mail pe care l-am primit de la un coleg, în care e vorba despre cu totul altceva. Nu are nicio legătură cu filme pentru adulţi. Este un mail glumeţ. Nu este absolut nimic acolo indecent. Este doar un masaj thailandez versus masaj american", a declarat Nicoară, la Realitatea TV.

Senatorii au suspendat aseară şedinţa în care se dezbătea Legea sistemului unitar de pensii publice, din lipsă de cvorum, după ce senatorii PSD au decis să părăsească plenul, protestând faţă de eliminarea din lege a unui amendament care fixa punctul de pensie la minimum 45% din salariul mediu brut pe economie.

Întrucât termenul de dezbatere a legii a expirat ieri, Legea sistemului unitar de pensii publice va fi adoptată tacit.

Prin procedura adoptării tacite, Legea va ajunge în dezbaterea Camerei Deputaţilor în forma propusă de Guvern, fără ca amendamentele adoptate de Comisia de muncă a Senatului sau de plen să mai fie valabile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite