Ucigaşa din Baia Mare, sufocată de gelozia iubitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegele studentei Ioana Roman (foto),22 de ani, care şi-a omorât miercuri iubitul, pe Dorel Abrudan, cu 70 de lovituri de cuţit, susţin că tânăra suferea din cauza geloziei bărbatului, dar că îl iubea foarte mult.

Drumul scurt de la pocăinţă la prostituţie al studentei măcelare de la Medicină

„Făcea crize pe temele «te îmbraci prea nu ştiu cum», «ce prieteni ai tu pe internet» şi multe altele. El a determinat-o să-şi şteargă postări de pe internet, din cauză că lui nu-i convenea faptul că ea are un astfel de contact cu lumea", a povestit Raluca Cristina, una dintre prietenele apropiate ale băimărencei acuzate de crimă.

Ea mai spune că, de fiecare dată când Ioana închidea telefonul, el o interoga: „«Cu cine ai vorbit?», «De ce?» şi orice i-ar fi spus ea, el ar fi răspuns că nu crede. Se conforma cam tuturor pretenţiilor lui şi puteam observa cum se schimbă radical pe zi ce trece. Era din ce în ce mai tristă, dar îl iubea".

Ioana Roman făcea faţă la toate cele trei facultăţi pe care le urma în Cluj-Napoca, respectiv Dreptul, Filosofia şi Psihologia, la ultimele două fiind studentă la zi. În prezent, Ioana Roman este internată la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru expertiza psihiatrică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite