Tudor Ciuhodaru: „Mi se pune pumnul în gură dar voi lupta împotriva măsurilor aberante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul şi deputatul Partidului Conservator Tudor Ciuhodaru, eliberat din funcţia de purtător de cuvânt al Spitalului „Sfântul Ioan" din Iaşi şi acuzat că a încasat ilegal aproximativ 30.000 de lei, a răspuns miercuri atacurilor îndreptate împotriva sa.

El a dorit să facă lumină în cazul său şi a spus că se încearcă scoaterea sa din lupta politică. „Singura motivaţie a atacurilor este cea de a mi se pune pumnul în gură. În acest mod se are în vedere scoaterea mea din lupta pentru atingerea dezideratului principal al programului meu politic şi anume realizarea noului Spital de Urgenţe în Copou, pe de o parte, iar pe de altă parte abaterea atenţiei presei de la această problemă şi alte probleme deosebit de grave care transformă traiul de zi cu zi al românilor într-o luptă pentru supravieţuire“, a spus medicul.

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru, reclamat că i-a făcut proşti pe paramedicii de la EPA-SMURD Hârlău (FACSIMILE)

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

Ciuhodaru a ţinut să precizeze că are încredere în justiţie şi că va lupta în continuare împotriva măsurilor pe care le ia statul. „Refuz să intru în acest joc lipsit de eleganţă. Acuzaţiile făcute sunt mult prea grave pentru a fi judecate în presă şi am încredere că justiţia va clarifica orice nelămurire. În calitate de medic şi parlamentar voi continua să lupt împotriva măsurilor aberante care ne plasează din ce în ce mai evident într-un scenariu kafkian“, a încheiat acesta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite