Teo Trandafir ar putea fi externată din clinica de la Viena în şapte-zece zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deoarece starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a îmbunătăţit considerabil, medicii au afirmat că există toate şansele ca vedeta tv să fie externată în şapte-zece zile.

Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a îmbunătăţit, funcţiile vitale au fost stabilizate, a început să se hrănească normal şi merge fără ajutor, anunţă Mediafax.

"Suntem foarte mulţumiţi de progresul recuperării sale, iar pericolul imediat pentru viaţa ei a fost îndepărtat cu succes", a spus profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie, citat într-un comunicat dat publicităţii de AKH Viena, Spitalul Universitar din capitala Austriei.

"Trebuie să fim atenţi în continuare şi încă tratăm ce a rămas din inflamaţie", afirmă profesorul Christian Spiss, anestezist şef la secţia de terapie intensivă din unitatea medicală vieneză.

Profesorul Reinhard Krepler, directorul medical al Clinicii AKH, s-a declarat optimist în ce priveşte evoluţia stării de sănătate a lui Teo Trandafir şi a spus că, dacă organismul acesteia răspunde în continuare la tratament, ar putea fi externată în şapte-zece zile.

Citeşte şi:

Huidu se tratează într-un spital de cinci stele care este SF pentru români. GALERIE FOTO

EXCLUSIVITATE ADEVĂRUL Şerban Huidu a ieşit din comă. Primul martor ocular şi primele imagini

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite