Familie aruncată în stradă de E.ON Gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Demeter Melinda a amenajat un altar în memoria fiicei sale
Demeter Melinda a amenajat un altar în memoria fiicei sale

Rudele unei tinere de 21 de ani, care a murit în 2008, în urma exploziei unui apartament din Târgu-Mureş, sunt ameninţate cu evacuarea.

Casa a sărit în aer din cauza unor scurgeri de gaze, iar conducerea E.ON Gaz, care avea în întreţinere instalaţiile, le-a promis mamei şi bunicii victimei că le plăteşte chiria şi utilităţile la un apartament până când locuinţa lor va fi reabilitată.

„Am primit o hârtie de la compania prin care ni se cere acordul pentru reabilitarea casei, dar nu scria de când urmează să facă acest lucru şi ce vor face acolo", a spus Melinda Demeter. După discuţii neconcretizate într-un act oficial, femeia a acţionat compania în instanţă. „Au trecut doi ani de atunci şi am avut zece înfăţişări, dar niciun rezultat", a declarat Melinda Demeter, mama tinerei decedate.

Femeia a primit o notificare de la E.ON Gaz prin care i se spune că în termen de şase luni femeile vor fi aruncate în stradă. „Vă anunţăm că vi se acordă un ultim ajutor, constând în acoperirea contravalorii chiriei prevăzute în contractul de închiriere (...), prelungit pe o perioadă de încă şase luni, adică până la 31 iulie 2010", se arată în comunicatul companiei. Conducerea E.ON Gaz nu a dorit să comenteze situaţia.

CITEȘTE ȘI:

Vaccinarea pandemică s-a amânat pentru luna martie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite