Înjunghiat de cămătar pentru datoriile tatălui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cămătar din Bucureşti, Pascu Ursaru, însoţit de soţie şi de alţi câţiva membri ai familiei, a dat buzna joi seara peste un localnic din satul Fântânele.

Bucureşteanul îl împrumutase în urmă cu un an şi jumătate cu 130.000 de euro ca să-şi pună pe roţi o afacere, iar acum voia să-şi recupereze banii, plus dobânzile. În total, aproape 500.000 de euro.

Mai citeşte şi:

Preot acuzat de cămătărie şi cercetat penal

„I-am propus să-i vând nişte terenuri care, oricum, valorează mai mult decât banii pe care i-am luat. Venea mereu peste mine şi îmi spunea că lui îi trebuie banii, că el putea să aibă acum un bloc. De unde să-i dau suma asta?", a povestit Ion Miriuţă.

Ursaru şi-a abandonat maşina

O furie imensă l-a cuprins pe cămătar când a auzit că oamenii nu pot să-i întoarcă datoria. S-a dus la maşină, a luat un cuţit de vânătoare şi a revenit în curte. S-a repezit către Ion Miriuţă, dar i s-a pus în faţă unul dintre băieţii acestuia, Emanuel (21 de ani). Tânărul a fost lovit sub coaste şi a căzut la pământ. Văzând că situaţia degenerează, Ursaru a fugit împreună cu rudele sale, abandonând autoturismul în poarta victimei.

Emanuel Miriuţă se află internat la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate fiindcă are un plămân perforat. Ancheta a fost preluată de procurori, iar Pascu Ursaru este cercetat pentru tentativă de omor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite