Silviu Prigoană despre cererea de concediu de paternitate: Am testat presa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, marţi, că a înaintat cererea de concediu de paternitate pentru creşterea copilului deoarece a dorit să facă "un exerciţiu cu presa", arătând că mandatul unui parlamentar nu poate fi revocat sau întrerupt.

"Am făcut această cerere ca să văd dacă departamentele de informare a presei sunt informate, partea de documentare a presei, care a lipsit cu desăvârşire. M-am distrat copios. Dumneavoastră nu cunoşteaţi legea. Am făcut un exerciţiu cu presa. Nu ştiaţi că mandatul deputaţilor şi senatorilor nu poate fi revocat sau întrerupt", a afirmat Prigoană, la Palatul Parlamentului.

Întrebat cum comentează afirmaţiile unor parlamentari care apreciau că Prigoană a făcut un exerciţiu de imagine solicitând Parlamentului să-i acorde concediu pentru creşterea copilului, Silviu Prigoană a spus ironic: "Am o mare lipsă de imagine, nu mă cunoaşte lumea pe stradă şi m-am gândit atunci să fac puţină imagine".

Democrat-liberalul Silviu Prigoană  a depus, luni, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, o cerere de concediu de paternitate pentru o perioadă de doi ani.

Citiţi şi:

Prigoană vrea bani de la stat ca să fie bonă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite