Sicriul cu trupul neînsufleţit al Lianei Dumitrescu a fost depus la Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sicriul cu trupul neînsufleţit al deputatului Liana Dumitrescu a fost depus, vineri, la sala de expoziţii a Camerei Deputaţilor.

Ministrul Attila Cseke la Iaşi: „Deputatul Liana Dumitrescu a fost tratat corespunzător“

Deputatul Liana Dumitrescu, reprezentantă a minorităţii macedonene în Parlamentul României, a încetat din viaţă, joi-dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă "Elias" din Bucureşti.

Liana Dumitrescu a mers la 18 ianuarie la Spitalul Elias acuzând dureri puternice de cap, iar starea sa s-a agravat în orele următoare. Ea suferea de o boală cerebrală rară, cu evoluţie fulminantă sub tratament. Acesta este şi motivul pentru care a fost imposibil transferul într-o altă clinică.

Părinţii au făcut plângere penală împotriva medicilor de la Spitalul Elias, pe motiv că aceştia ar fi refuzat externarea deputatei, în condiţiile în care familia dorea să o ducă la tratament la o clinică din străinătate. În vârstă de 38 de ani, Liana Dumitrescu era deputat din partea Asocia­ţiei Macedonenilor din România, la al doilea mandat consecutiv.

Trupul neînsufleţit al deputatei va fi adus sâmbătă în comuna doljeană Urzicuţa, unde va fi oficiată o slujbă de pomenire. Sicriul va fi adus apoi la Craiova, duminică urmând să aibă loc o slujbă la Catedrala episcopală "Madona Dudu".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite