„Sfârşitul Ceauşeştilor“, pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor. Să mori împuşcat ca un animal sălbatic“, care reconstituie, în peste 500 de pagini, ultimele ore din viaţa lui Nicolae şi a Elenei  Ceauşescu, ajunge în acest weekend şi la românii de pe litoral.

Fie că sunt turişti sau locuitori ai oraşelor-staţiune Venus şi Eforie Nord, aceştia vor putea să-l întâlnească pe Grigore Cartianu, care va acorda autografe şi va discuta pe temele propuse de toţi cei interesaţi de problematica volumului.

Grigore Cartianu a adus “sfârşitul adevărului despre Revoluţie" în Timişoara, orașul unde a început schimbarea istoriei

Detalii captivante

Istoricul Alex Mihai Stoenescu vorbeşte despre „Sfârşitul Ceauşeştilor" ca despre „povestea loviturii de stat transformate în revoluţie şi a revoluţiei transformate în lovitură de stat". Cartea abordează aspecte neclarificate din trecutul recent al României şi conţine o anexă cu documente, stenograme şi faximile. Pentru a reda ultimele clipe ale cuplului dictatorial, Grigore Cartianu s-a documentat mai mulţi ani, reuşind o analiză complexă, scrisă în stil cinematografic şi mustind de detalii captivante. Cartianu susţine că intenţia sa nu a fost să reconstituie „tenebrele Revoluţiei, ci ultimele ore ale Ceauşeştilor".

Întâlniri cu cititorii

- Astăzi - Venus, la intrarea bazarului de pe plajă
- Duminică - Eforie Nord, pe plaja Belona
- Autorul îşi aşteaptă publicul începând cu ora 9.00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite