FOTOGALERIE: Sexy-educatoarea hoaţă a fost trimisă în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Educatoarea suspectată de furt, Elena Chirilă (23 de ani), şi iubitul său au fost trimişi în judecată joi de către procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au luat, la 25 august, măsura arestării preventive a tinerei care este suspectată că a comis mai multe furturi împreună cu prietenul său.

Hotătârea este definitivă, iar tânăra de 23 de ani va fi dusă în arest. Ea a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Universitar Bucureşti din cauza unei căderi de calciu pe care a suferit-o în momentul în care a aflat că nu mai este lăsată în libertate.
Fata care era educatoare la Grădiniţa nr. 94 din Capitală şi a fost reţinută pe 17 august în urma unei acţiuni organizate de poliţişti din cadrul Secţiei 22 Poliţie, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române-Direcţia Operaţiuni Speciale. Elena Chirilă este acuzată că acţiona împreună cu iubitul ei, Ionuţ Marian Popa.

FOTOGALERIE Intră aici să vezi ce notă a luat educatoarea sexy la bac precum şi poze de la festivitatea de absolvire a facultăţii!



Anchetatorii spun că cei doi fac parte dintr-o grupare infracţională care ar fi participat la cel puţin alte şase spargeri în Slobozia, Constanţa şi în Bucureşti.

image

FOTOGALERIE Educatoarea-porno a pozat topless, în vacanţă în Spania, unde a fost cu prietenul ei infractor

Cei doi au fost surprinşi, la 17 august, la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu Virtuţii, unde împărţeau mai multe bijuterii.

Au fost somaţi să se predea, însă prietenul fetei a încercat să fugă printre autoturismele oprite la semafor, astfel încât poliţiştii au tras patru focuri de avertisment cu armele din dotare, iar cei doi tineri s-au predat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite