FOTO Sechestru pe vila de la Sinaia a Mioarei Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a pus sechestru pe casa Mioarei Roman, la solicitarea RAAPPS.

RAAPPS a solicitat instituirea sechestrului pe vila de vacanţă de la Sinaia a Mioarei Roman pentru că nu a plătit chiria către stat, iar datoria a ajuns la 350.000 de euro. Vila de la Sinaia este în construcţie, iar fosta soţie a lui Petre Roman spune că o deţine împreună cu fraţii ei.

De data aceasta, sechestrul nu mai poate fi contestat, pentru că este deja a doua decizie a omenilor legii. Urmează acum procesul prin care RAAPPS încearcă să-şi obţină banii de la Mioara Roman, potrivit Antena 3.

Potrivit RAAPPS, fosta soţie de prim-ministru nu şi-a mai plătit chiria de câţiva ani buni pentru vila pe care o ocupă în Cartierul Primăverii, de peste 20 de ani.

Dă click pe imagini pentru a vedea o fotogalerie cu vila din Primăverii în care stă Mioara Roman!

image

Atât Petre Roman, cât şi fosta sa soţie, Mioara Roman, provin din familii de înalţi demnitari  comunişti, care au beneficiat de privilegiile fostului regim. Cele două fiice ale cuplului Roman s-au bucurat şi ele de situaţia privilegiată a părinţilor. Ele şi-au petrecut copilăria în zona Victoriei, iar apoi s-au mutat în Primăverii. Vezi aici detalii!

Cei trei membri ai familiei Roman - Mioara, Catinca şi Petre - trebuie să plătească la RAAPPS chirii restante de aproape 500.000 de euro: 226.442 de euro şi alţi 1.303.895 de lei (aproximativ 300.000 de euro) reprezentând  penalităţi şi dobânzi. Oficialii statului susţin că familia Roman nu şi-a mai plătit datoriile din martie 2008, mai exact din momentul în care chiria a fost mărită, potrivit prevederilor legale. Vezi aici detalii!

De cealaltă parte, Mioara Roman susţine că din 2009 este obligată să plătească o chirie lunară de 6.000 pentru vila din Primăverii, în condiţiile în care ea trăieşte dintr-o pensie de 1.800 de lei.

Ea acuză RAAPPS că nu a respectat procedura de majorare a chiriei, iar suma stabilită pentru chirie, de aproape 6.000 de euro, depăşeste nivelul maxim admis, respectiv cel mult 15 la sută din venitul net lunar pe familie.

Mioara Roman locuieşte în prezent în casa din cartierul Primăverii cu fiica sa Catinca Zilany şi cu nepoata sa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite