Preşedintele Băsescu, cumătrul prinţului Paul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia, a fost creştinat, ieri, la Biserica „Domniţa Bălaşa“ din Capitală.

Naşi i-au fost preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu. Bebeluşul, în vârstă de patru luni, a purtat înaintea ceremoniei religioase un costum popular, iar după ce a fost botezat naşii l-au îmbrăcat în marinar. „Plânge, ca orice bebeluş. A fost foarte cuminte pentru un copil care iese prima oară în aglomeraţie şi nu-i obişnuit cu agitaţia. N-a văzut atâtea bliţuri de când e pe lume şi, probabil, l-au speriat şi vocile puternice ale preoţilor", a declarat Traian Băsescu, adăugând că prinţul este cel de-al optulea fin.

Citeşti şi:

Băsescu după ce l-a botezat pe Prinţul Carol Ferdinand: "S-a speriat de bliţuri şi de vocile preoţilor"

Băsescu cere Coaliţiei să nu schimbe planul Boc

Slujba a fost susţinută cu melodii cântate de Gheorghe Turda şi de Felicia Filip. Petrecerea dată în cinstea micului prinţ a avut loc la Hotel Intercontinental, Sala Rondă. Aici, familia princiară a întâmpinat 600 de invitaţi. Cel puţin o sută dintre aceştia au venit din străinătate, de la mii de kilometri distanţă. Printre cei care i-au fost alături micuţului Carol Ferdinand s-a numărat designerul Cătălin Botezatu, care i-a creat bebeluşului 17 piese vestimentare, toate din mătase fină şi cu pietre preţioase.

La eveniment au mai venit Monica Tatoiu, Ioan Talpeş, Adriean şi Mioriţa Videanu, dar şi ambasadori şi prinţi, apropiaţi ai Casei Regale. Invitaţii s-au delectat cu mâncăruri alese, dar au gustat şi un meniu tradiţional, cu sărmăluţe, zacuscă, salată de vinete şi mititei. Petrecerea a costat în jur de 60.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite