Presa internaţională despre incidentul din Parlament: „Tatăl unui copil cu handicap s-a aruncat de la balcon“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Camerei Deputaţilor
Bărbatul s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Camerei Deputaţilor

Incidentul care a avut loc joi dimineaţă în Parlamentul României nu a trecut neobservat de către presa internaţională, jurnaliştii din toate colţurile lumii relatând ce s-a petrecut în ţara noastră.

Printre publicaţiile internaţionale care au publicat filmul evenimentelor din Parlament se numără The Telegraph, Daily Mirror, Sky News şi Reuters.

EXCLUSIV Medicul-deputat care a acordat primul ajutor protestatarului din Parlament: „Îi curgea sânge din nas. Risca să se înece

„Un bărbat s-a aruncat, joi dimineaţă, în semn de protest, de la un balcon al Parlamentului României. Pe tricoul românului se putea citi «Ne-aţi străpuns. Aţi ucis viitorul copiilor noştri. Libertate». Se pare că bărbatul este tatăl unui copil autist şi era supărat pentru că i s-a tăiat indemnizaţia pentru copilul bolnav“, relatează Sky News.

Şi The Telegraph a anunţat că „Adrian Sobar, în vârstă de 40 de ani, s-a aruncat de la un balcon care se afla la aproximativ 7 metri deasupra podelei. Boc a fost şocat şia fugit spre bărbat, alături de alţi politicieni“.

„Tatăl unui copil cu handicap s-a aruncat de la balconul Parlamentul României, pentru a protesta împotriva măsurilor luate de guvernanţi. Bărbatul lucrează ca electrician la postul public de televiziune şi a sărit de la balcon la scurt dimp după ce premierul Emil Boc a luat cuvântul“, au scris şi jurnaliştii de la Daily Mirror.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite