Polihroniade, acuzată că a agresat doi bărbaţi !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elisabeta Polihroniade susţine că a fost jignită de un ziarist
Elisabeta Polihroniade susţine că a fost jignită de un ziarist

Marea Maestră Internaţională s-a supărat că a fost filmată în timp ce avea o dispută cu Dan Păsărelu. Ea i-a smuls mobilul din mână lui Viorel Sima, însă neagă că a folosit forţa.

Incidentul s-a produs la Adunarea Generală Ordinară a FR de Şah. Polihroniade este acuzată că l-a lovit şi pe Dan Păsărelu, preşedintele CS Siciliana.

Mai citeşte şi:

Campionul mondial absolut Viswanathan Anand, în vizită la Bucureşti

Sport al gândirii şi inteligenţei, şahul nu are nimic de-a face cu violenţa. Nu şi la noi, unde oamenii par a-şi pierde cumpătul din te miri ce. Aflat la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Şah, ziaristul Viorel Sima o acuză pe Marea Maestră Internaţională Elisabeta Polihroniade de agresiune!

Acesta a filmat cu telefonul mobil o dispută între şahistă şi Dan Păsărelu, preşedintele clubului de şah CS Siciliana Bucureşti. „A venit la mine şi a tras de mobil. Mi-a băgat unghia în mână şi mi-a smuls aparatul.

Mi-a spus că nu am voie să o filmez. M-am rugat apoi de ea, câteva minute, să-mi dea telefonul. Mi l-a aruncat în faţă după ce a şters filmul. Sunt de 17 ani în presă. Am scris despre box, însă nu credeam că o să mi se întâmple aşa ceva la şah. Intenţionez să o dau în judecată", a declarat Viorel Sima pentru „Adevărul".

Polihroniade a recunoscut că i-a luat telefonul mobil, însă susţine că a fost jignită de ziarist. Marea Maestră spune că Dan Păsărelu a fost cea care a lovit-o, motiv pentru care acesta şi-a cerut scuze.

Fapt infirmat de şeful lui CS Siciliana: „Mi-a spus că vrea să vorbim. Apoi m-a lovit cu mâna peste faţă. Viorel Sima a înregistrat incidentul, iar apoi a fost agresat şi el", a precizat Păsărelu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite