Un şmecher vitezoman cu X5 a spulberat un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihnea Ciocoiu conducea cu 180 km/h când  a lovit un bărbat de 23 de ani. Un tânăr de 23 de ani din judeţul Prahova a pierit vineri seară într-un mod tragic. O maşină BMW X5, condusă de un şofer vitezoman, l-a izbit în plin.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 1.00 noaptea, în centrul localităţii Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova. Automobilul era condus de Mihnea Ciocoiu (22 de ani), beizadeaua unui influent om de afaceri, care are firmă prin care vinde camioane la Ploieşti. Accidentul s-a produs în momentul în care victima, Ionuţ Erşova, traversa strada în apropierea trecerii de pietoni.

Mai citiţi şi:

Ploieşti: Groparul din Filipeşti de Pădure a fost ucis de un şmecher cu BMW

Ucigaşul cu BMW o umileşte pe mama de 70 de ani a victimei: „Nu-mi pare rău că l-am omorât pe ăla"

Neamț: Accident cu opt victime în parcarea de la Hanu Ancuței

Conform declaraţiilor martorilor, şoferul conducea cu peste 180 de km/oră. Victima a fost proiectată la peste 100 de metri distanţă, iar partea din faţă a maşinii a fost distrusă în întregime.

Cât pe ce să fie linşat

Înfuriaţi de întâmplare, peste 300 de localnici erau cât pe ce să-l linşeze pe tatăl şoferului, pentru că nu era prima dată când fiul său sfida regulile de circulaţie prin oraş. Din spusele oamenilor, anul trecut, Mihnea a distrus complet gardul bisericii din Filipeştii de Pădure, rupându-şi maşina în două. Tatăl venise vineri la locul accidentului ca să-şi apere beizadeaua.

Supărat că autoturismul fiului său este filmat, tatăl a agresat verbal echipele de jurnalişti, înjurând pe cei care încercau să afle cum s-a întâmplat evenimentul. „A trecut pe lângă mine cu o viteză foarte mare. Cred că avea peste 200 de kilometri pe oră. Am văzut cum l-a luat pe capotă şi l-a proiectat departe. Îl cunoşteam pe băiat şi eram aproape de el când s-a întâmplat tragedia", a relatat Valentin Badea, un prieten de-al tânărului ucis.

„Stau peste drum de băiatul ăsta care a murit. Şoferul circulă în fiecare noapte, are şi o motocicletă cu care merge în mare viteză. Avem şi noi copii pe care îi mai trimitem să ia o pâine. Ce facem dacă trece unul cu o asemenea viteză şi îi omoară? Ştiu că în localitate viteza maximă admisă este de 50 de kilometri pe oră", a spus Giginel Ghinea, un localnic.

Victima şoferului teribilist, Ionuţ Erşova, avea 23 de ani. Era şomer şi lucra ca zilier la cimitirul din localitate. În ziua în care a avut loc accidentul, tânărul a săpat patru gropi pentru morţi, ca să facă rost de bani.

Victima lucra ca gropar, cu ziua

Tatăl său a murit, iar sora are handicap fizic. La aflarea veştii că fiul său a murit, mama băiatului a suferit un şoc puternic şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Trupul victimei accidentate a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova. „Cercetările continuă, iar pentru fapta sa, dacă va fi găsit vinovat, conducătorul auto se poate alege cu dosar penal", a declarat Radu Daniel, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Inconştienţi la volan

- Celebrul Iustin Covei, fiul judecătorului craiovean Marin Covei, s-a făcut remarcat prin câteva accidente grave. Covei are pe numele său câteva dosare penale.
- În iulie 2009, Claudiu Hauptmann (18 ani), fiul unui afacerist din Reşiţa, a băgat şase oameni în mormânt, după ce a provocat un accident rutier.
- Adrian Cocoană (33 de ani), un afacerist timişorean, a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoană îşi conducea bolidul Ferrari cu peste 100 de kilometri pe oră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite