Ploieşti: Groparul din Filipeşti de Pădure a fost ucis de un şmecher cu BMW

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Filipeşti de Pădure, şi-a găsit sfârşitul, aseară, într-un mod tragic. O maşină marca BMW care circula cu viteză mare l-a spulberat, aruncându-l la zeci de metri de locul impactului.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 1.00 noaptea, în centrul localităţii prahovene Filipeşti de Pădure. Mihnea Ciocoiu, un tânăr de 22 de ani, fiul unui influent om de afaceri din zonă, a accidentat mortal un localnic, în timp ce acesta traversa strada, în apropierea trecerii de pietoni.

Din declaraţiile oamenilor prezenţi în zonă, soferul avea viteză foarte mare, peste 180 de km pe oră. Victima a fost proiectată la zeci de metri distanta de locul impactului, iar partea din faţă a maşinii marca BMW a fost distrusă în întregime.

Era gropar la cimitirul din localitate

Victima şoferului teribilist se numeste Ionut Erşova şi avea 23 de ani. Era şomer şi lucra ca zilier la cimitirul din localitate. În ziua in care a avut loc accidentul, tânărul a săpat patru gropi pentru morţi, ca să facă rost de bani .

Tatăl său a decedat cu multi ani in urma, iar sora are handicap fizic. La aflarea veştii că fiul a murit, mama sa a suferit un şoc puternic fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judetean de Urgenţă din Ploieşti. Trupul victimei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova.

"Cercetările continuă, iar pentru fapta sa, dacă va fi găsit vinovat, conducătorul auto se poate alege cu dosar penal", a declarat Radu Daniel, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite