Plăcintă jr, arestat sub ochii mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Plăcintă (stânga) consumă canabis
Andrei Plăcintă (stânga) consumă canabis

Tribunalul Bucureşti a decis aseară, în prezenţa senatoarei Sorina Plăcintă, ca Andrei să rămână după gratii. Andrei Plăcintă (20 de ani), fiul senatoarei PD-L Sorina Plăcintă, acuzat de tentativă de omor, a fost arestat preventiv, ieri, pentru 29 de zile.

Andrei şi-a petrecut prima noapte în arestul Poliţiei Capitalei alături de patru infractori. Gardienii au povestit că tânărul a respectat programul din arest, nu a fost violent şi a schimbat câteva cuvinte cu colegii de celulă. Ieri dimineaţă el a fost vizitat în arest de tatăl său, Leandru Plăcintă, care i-a adus haine de schimb, mâncare şi fructe. Propunerea de arestare preventivă s-a judecat în şedinţă secretă, iar pledoaria avocatului, de aproape două ore, nu l-a impresionat pe magistrat. Sorina Plăcintă, însoţită de fostul său soţ, Leandru, nu au participat la proces, ci doar la pronunţarea sentinţei. Cu lacrimi în ochi, parlamentarul a declarat că a venit în calitate de mamă şi a refuzat să intre în sală tocmai pentru a nu-i face rău fiului ei aflat în boxa acuzaţilor. „Nu am ce să vă spun, mai supărată ca acum nu am cum să fiu vreodată. Îmi este foarte greu, mai ales că am mai avut un copil pe care l-am pierdut", a spus senatoarea plângând. Ea a venit la tribunal îmbrăcată în haine negre şi cu o geantă Chanel. Plăcintă jr a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, după ce, luni seară, a lovit-o pe Delia Iulia Harabula (20 de ani), iubita sa, şi i-a luat telefonul mobil. Ulterior, el a trecut cu maşina peste un trecător, Nicolae Stan, care a încercat să o salveze pe Delia din mâinile iubitului. 

Citiţi şi:

Fiul unui fost ministru, acuzat de tentativă de omor, tâlhărie şi tulburarea ordinii publice

Altercaţia, filmată de camerele video

Potrivit unor surse judiciare, întreaga scenă a fost filmată de două camere video amplasate deasupra unui magazin de etnobotanice din apropierea locului în care s-a petrecut incidentul. Avocatul Raul Iancovici a arătat, ieri, instanţei că Nicolae Stan, cel care a intervenit în conflict, ar fi fost în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat şi a ajuns sub maşină. Apărătorul a mai susţinut că Andrei ar fi făcut nişte teste din care ar reieşi că tânărul nu consumase produse etnobotanice sau băuturi alcoolice. Imediat după pronunţarea deciziei prin care Andrei Plăcintă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, tânărul a declarat recurs care urmează să se judece la Curtea de Apel Bucureşti.

Acuzaţii

Andrei Plăcintă este acuzat de patru infracţiuni grave: tentativă de omor, distrugere, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri. El s-a enervat când iubita lui, Delia, studentă la Drept în Capitală, l-a anunţat că relaţia lor a luat sfârşit.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite