Olguţa Vasilescu despre fostul ministru al Muncii: L-am botezat Sebastian Omidoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu afirmă că l-a denumit pe fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu, afirmând că a fost destituit de către Emil Boc pe motiv că i-ar fi putut "viza funcţia".

"Eu nu înţeleg ce a căutat vreodată domnul Sebastian Lăzăroiu în acea funcţie. Eu l-am botezat Sebastian Omidoiu încă de când a fost numit ministru şi m-am întrebat ce caută acolo fiincă dumnealui e filozof, poet, vorbeşte de Alba ca Zapada, despre piticii de la Guvern, însă nu avea absolut nicio legătură cu ministerul în fruntea căruia a fost pus", a afirmat ea duminică, la Craiova.

Olguţa Vasilescu afirmă însă că după ce a fost demis, Sebastian Lăzăroiu se va ocupa cu "mai mult aplomb" de Mişcarea Populară.

"Domnul Lăzăroiu era clar pus în această funcţie pentru a deveni comunicatorul Guvernului. Probabil că domnul Boc a resimţit că e un comunicator atât de puternic pe lângă preşedinte încât ar putea să îi vizeze şi funcţia lui", a mai spus senatorul Olguţa Vasilescu.

Premierul Emil Boc l-a revocat vineri din funcţie pe ministrul Muncii Sebastian Lăzăroiu din cauza declaraţiilor date în cotidianul “Gândul” despre viitorul politic al PDL. Mai mulţi lideri PDL i-au cerut premierului Emil Boc să îl demită pe Lăzăroiu deoarece declaraţiile făcute de acesta în ultimul timp afectează imaginea partidului. Vezi aici detalii!

Noul ministru al Muncii este Sulfina Barbu. Decretele de revocare/numire au fost semnate de către preşedintele Traian Băsescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite