Mutu, un huligan la curtea Regelui Fotbal. UPDATE: Prietenul ospătarului povesteşte:"Mutu l-a lovit mişeleşte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Fiorentinei a lovit ieri-dimineaţă un chelner până l-a băgat în spital. Suspendarea „Briliantului“ pentru dopaj expiră peste o săptămână.Fotbalistul român Adrian Mutu l-a lovit ieri cu pumnii şi cu picioarele pe un ospătar, în barul Full Up din Florenţa.

Adrian Mutu nu stă departe de scandaluri nici cu o săptămână înainte de expirarea suspendării pentru dopaj. Cel poreclit „Il Fenomeno" de suporterii Fiorentinei, cei care îl aşteaptă de nouă luni să revină pe teren, a băgat în spital un cetăţean kosovar, iar acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, acesta a şi fost spitalizat.

UPDATE: Coechipierii lui Mutu nu dau doi bani pe scandalul în care este implicat atacantul român

Fotbaliştii Fiorentinei nu sunt deloc interesaţi de problemele pe care le are Adi Mutu. Jucătorii au fost preocupaţi de meciul cu Bari, însă nici la finalul partidei nu s-au arătat câtuşi de puţin preocupaţi de incidentul care l-a avut în prim-plan pe colegul lor.

"Ce părere am despre ultimul caz Mutu? Mă gândesc doar la victoria pe care am obţinut-o în faţa lui Bari şi mă bucur pentru golul pe care l-am marcat. Nu am văzut şi nici nu am auzit ce i s-a întâmplat exact, dar întoarcerea lui este importantă pentru noi", a declarat Gilardino.

UPDATE: Ienei - "Răzvan Lucescu nu trebuie să-l mai cheme pe Mutu la naţională"

Fostul selecţioner Emeric Ienei susţine că antrenorul naţionalei, Răzvan Lucescu, trebuie să fie drastic în cazul lui Mutu iar măsura care s-ar impune în această situaţie ar fi ca "Briliantul" să nu mai fie chemat a lotul "tricolor".

"Are ce are cu ospătarii, că l-a mai bătut pe unul, la Constanţa. Este caz penal ce a făcut Mutu. Pierdem un jucător care încă mai putea să fie de folos pentru echipa noastră naţională. La o asemenea atitudine, trebuie renunţat la el. Măcar de acum să înceapă Răzvan să revigoreze echipa naţională, pentru că se pare că mai avem doar şanse mici să ne calificăm la Campionatul European din 2012. Are 30 de ani şi mai are şi nişte necazuri cu banii pe care trebuie să îi plăteasca la Chelsea", a spus Ienei la Sport Total FM.

UPDATE: Prietenul ospătarului face dezvăluiri şocante

"L-a lovit MISELESTE pe ospătar în timp ce făcea poze"- Cotidianul "LA REPUBBLICA" a publicat astăzi mărturia unuia dintre prietenii ospătarului lovit de Adi Mutu. Acesta povesteşte că fotbalistul român l-a lovit pe sârb, deşi acesta venise să-şi ceartă scuze şi să-l roage pe atacantul Fiorentinei să facă o poză cu el.

"Berat este foarte afectat dupa tot ceea ce s-a intamplat, ii trebuie ceva timp sa-si revina din soc. A fost batut miseleste, Mutu l-a lovit in timp ce el facea poze. Printre altele, prietenul meu a incercat pe moment sa isi ceara scuze, nu credea ca se va ajunge pana aici. Acum are nasul spart si cred ca va dura cam 15 zile ca sa isi revina, dupa care va povesti cum au stat lucrurile" , a spus prietenul ospatarului agresat de Adrian Mutu.

Mai citeşte şi:

Mutu riscă de la 3 luni la 3 ani de închisoare

Cum s-a ajuns aici, într‑un moment în care toată suflarea echipei din Florenţa îl aştepta cu braţele deschise pe jucătorul român? Duminică, în jurul orei trei dimineaţa, Mutu împreună cu doi prieteni au ajuns la clubul Full Up din Florenţa destul de bine dispuşi. „Aveau destul alcool la bord şi au mai cerut câteva beri", a povestit unul dintre martori.

După ce au terminat ce au avut pe masă, în jurul orei cinci, Mutu şi prietenii săi au părăsit incinta localului fără să plătească, dar s-au trezit cu ospătarul în parcare. „N-am portofelul la mine, l-am pierdut. Trece în contul meu pe care îl am la patron", i-ar fi spus jucătorul nostru ospătarului.

„Briliantul" n-a vrut să achite  nota de plată

Angajatul barului, Berat Racaj, un cetăţean de origine albaneză, în vârstă de 28 de ani, nu a fost mulţumit de replica lui Mutu şi l-a luat peste picior pe atacantul Fiorentinei, iar după câteva secunde s-a trezit cu un pumn direct în figură din partea românului. Mutu nu s-a oprit aici şi, după ce kosovarul era căzut la pământ, a început să-i aplice şi câteva lovituri cu picioarele în piept.

Tânărul a chemat carabinierii, însă aceştia au sosit la locul faptei după ce Mutu se urcase deja în Porsche-ul său Cayenne. Berat Racaj a fost internat la Spitalul Santa Maria Nuova. Loviturile lui Mutu i-au cauzat ospătarului câteva contuzii la abdomen şi o fractură de piramidă nazală.

A fost la antrenament după ce s-a trezit

Kosovarul a depus plângere împotriva lui Adrian Mutu, iar fotbalistul riscă să se aleagă cu un dosar penal. Potrivit articolului 582 al codului penal italian, Mutu riscă de la 3 luni la 3 ani de închisoare, în funcţie de numărul de zile de spitalizare a victimei. Indiferent însă de această situaţie, organele judiciare se pot autosesiza din oficiu.

Ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, Adrian Mutu a tras un pui de somn, iar după patru ore a fost prezent la antrenamentul Fiorentinei. 

"Adrian Mutu a ajuns la o vârstă la care nu se mai poate schimba. Când ți-e lumea mai dragă, face una pe dos."

Victor Becali
impresar Mutu

A izbit un chelner cu o bară de fier

Gigi Grosu a explicat incidentul cu Mutu   Foto: Mediafax

Gigi Grosu a explicat incidentul cu Mutu   Foto: Mediafax


În 2006, înainte de partida cu Bulgaria pentru preliminariile Euro 2008, l-a bătut în camera de hotel ,sub privirile lui Cosmin Contra, pe Gigi Grosu, un ospătar al restaurantului New Safari. "I-am făcut poze la masă şi el m-a înjurat. Apoi i-am zis că e un drogat. Ne-am certat. M-am dus la hotelul în care stăteau ca să mă împac cu el. Acolo m-a bătut cu o bară de fier", a declarat victima pe atunci.

În luna decembrie a anului 2009, fotbalistul Fiorentinei participase la un eveniment caritabil la restaurantul Four Season din Florenţa. Spre dimineaţă, un libanez era căzut la pământ în incinta barului, după un pumn în bărbie primit de la Mutu. Cetăţeanul arab a avut nevoie de şapte zile de spitalizare la „Santa Maria Nuova", acelaşi spital în care se află acum albanezul, după lovitura primită de la fotbalistul român.

În luna aprilie a acestui an, „Briliantul" a fost implicat într-un alt scandal împreună cu doi prieteni, Buti şi Gruosi, după ce doi necunoscuţi i-au făcut avansuri soţiei sale, Consuelo, în parcarea unui restaurant. Cei doi scandalagii l-au lovit cu palma pe Buti şi cu pumnul pe Gruosi, Mutu scăpând teafăr.

Racaj: „Am crezut că-şi cere scuze, dar m-a lovit"

Racaj a rămas stupefiat de reacţia fotbalistului român. „Mutu cu doi prieteni au intrat în separeu şi au comandat băuturi alcoolice. După o oră şi jumătate m-am dus să le dau nota de plată, dar plecaseră. Am ieşit în stradă după ei, iar Mutu a vrut să vorbească cu managerul localului, după care m-a chemat din nou în stradă. Am discutat şi părea că vrea să-şi ceară scuze, însă m-a lovit. După ce am căzut, mi-a mai dat câteva lovituri şi a dispărut", a afirmat ospătarul în presa italiană. Albanezul este un înfocat suporter al lui Inter Milano, iar ca jucător îi place de Javier Zanetti, căpitanul milanezilor.

Va fi amendat drastic de oficialii Fiorentinei

Şefii Fiorentinei au refuzat să vorbească despre cazul Mutu, dar se pare că acesta va fi amendat, după ce a pătat din nou imaginea clubului. „Briliantul" este recidivist. În februarie, el a plătit o amendă de 16.500 de euro pentru o ieşire nocturnă neautorizată şi o alta de 6.500 de euro pentru faptul că a fumat în interiorul stadionului „Artemio Franchi".

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite