Mutu riscă de la 3 luni la 3 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu nu scapă de scandaluri nici cu o săptămână înainte de expirarea suspendării pentru dopaj. "Briliantul" l-a lovit cu pumnul în figură la orele 5 ale dimineţii, pe unul dintre ospătarii restaurantului Full Up din centrul vechi al Florenţei şi riscă închisoarea

UPDATE Potrivit articolului 582 al codului penal din Italia, Mutu riscă de la 3 luni la 3 ani de închisoare, în funcţie de numărul de zile de spitalizare ale victimei. Dacă acestea sunt mai mult de 20, atunci organele judiciare se vor autosesiza indiferent de existenţa sau nu a unei plângeri.

UPDATE Ziariştii de la violanews l-au contactat pe impresarul jucătorului Victor Becali, care a declarat că nu ştie nimic de acest eveniment. Sunt la Istanbul cu Hagi. Nu ştiu nimic despre acest incident", a declarat acesta.

UPDATE Citeşte şi:

Fanii Fiorentinei: "Mutu ar trebui să se lase de fotbal"

Cum s-a ajuns aici?

Mutu Full Up

(acesta e clubul în care a chefuit Mutu)

În jurul orei 3 dimineaţă, Mutu împreună cu doi prieteni au ajuns la clubul "Full Up" din centrul vechi al Florenţei destul de bine dispuşi. "Aveau destul alcool la bord şi au mai cerut câteva beri", a povestit unul dintre martori. După ce au făcut consumaţia, în jurul orei cinci, Mutu şi prietenii săi au părăsit incinta localului fără să plătească, dar s-au trezit cu ospătarul în parcare. "N-am portofelul la mine, l-am pierdut. Trece în contul meu pe care îl am la patron", i-ar fi spus jucătorul nostru ospătarului. Angajatul barului, Berat Racaj, un cetăţean de origine albaneză, în vârstă de 28 de ani, nu a fost mulţumit de replica lui Mutu şi l-a luat peste picior pe atacantul Fiorentinei, iar după câteva secunde s-a trezit cu un pumn direct în figură din partea românului. Mutu nu s-a oprit aici, şi după ce kosovarul era căzut la pământ, a început să-i aplice şi câteva lovituri cu picioarele în piept.

Tănărul a chemat carabinierii însă aceştia au sosit la locul faptei după ce Mutu se urcase deja în Porche-ul său Cayenne. Berat Racaj este internat acum la spitalul Santa Maria Nuova şi are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale, loviturile lui Mutu cauzându-i câteva contuzii la abdomen şi o fractură de piramidă nazală. Kosovarul a depus plângere împotriva lui Adrian Mutu, iar fotbalistul riscă să se aleagă cu un dosar penal.

"Mutu nu se poate schimba la vârsta asta. Când ţi-e lumea mai dragă face câte una pe dos", spunea Victor Becali pentru Adevarul în urmă cu o săptămână. Adrian Mutu şi doi prieteni de ai săi au consumat două sticle de vin la un restaurant din centrul Florenţei. Înainte de a părăsi localul, în jurul orei 5, unul dintre ospătari i-a cerut "Briliantului" să achite nota de plată, însă fotbalistul i-a răspuns că are cont deschis la patronul localului.

image

Nu este la prima ispravă

- Adrian Mutu nu este la prima acuzaţie de acest fel, cel mai important fiind cel din august 2006, când a fost implicat într-un scandal cu un chelner din Constanţa. După un duel verbal cu ospătarul Gigi Grosu, de la Restaurantul New Safari, Mutu l-ar fi bătut pe acesta cu o bară de fier înfăşurată într-un prosop, chiar în holul hotelului echipei naţionale.

- În această primăvară, jucătorul român a umplut de sânge un cetăţean libanez, tot într-un bar din centrul oraşului Florenţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite