Mihail Dumitru a fost numit preşedinte al Comisiei prezidenţiale pentru agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Agriculturii, Mihail Dumitru, a fost numit astăzi de către Traian Băsescu preşedinte al Comisiei Prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România, informează Preşedinţia.

Mihail Dumitru a fost schimbat ieri din funcţia de ministru al Agriculturii de către premierul Emil Boc. În locul lui a fost numit Valeriu Tabără.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, Mihail Dumitru  a afirmat că intenţionează ca de anul viitor să lucreze în structurile Comisiei Europene, la Bruxelles. "Deocamdată rămân în România, dar intenţia mea este ca undeva, anul viitor, să plec la Bruxelles", a spus Dumitru.

Întrebat ce notă şi-ar da, dacă ar fi să-şi evalueze activitatea de la minister, Mihail Dumitru a spus ca are un sistem de evaluare foarte strict, dar ca şi-ar da o notă bună.

Totodată, fostul ministru a mai spus că a găsit ministerul cu datorii de mai multe miliarde de lei, iar acum conturile sunt pline. Vezi aici articolul complet.

Dumitru a venit la conducerea Ministerului Agriculturii din poziţia de negociator-coordonator al Programului de dezvoltare rurală pentru România, la Comisia Europeană.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite