Lesbiană din SUA, şantajată de Gigi din Tecuci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Tudori, din Tecuci, judeţul Galaţi, a fost arestat preventiv după ce a spart contul de e-mail al unei americance – Karrie AuBuchon, de unde a descărcat în mod repetat fotografii şi filme cu femeia în ipostaze intime alături de o parteneră. Cu asta s-a îndeletnicit Gigi din Tecuci aproape zilnic, din mai până-n iulie, până a strâns suficiente imagini compromiţătoare.

Apoi, la 2 iulie, a acţionat. „Inculpatul a trimis părţii vătămate, prin intermediul unei cunoştinţe a acesteia, numita Dolores Fuentes, mai multe mesaje de ameninţare, prin care îi solicita expres acesteia suma de 4.000 de dolari, pentru a nu publica sau trimite către contactele părţii vătămate imagini cu conţinut compromiţător pentru aceasta. Pentru a dovedi seriozitatea ameninţărilor, inculpatul a trimis către aceasta mai multe imagini reprezentând print screen-uri ale conţinutului adresei de e-mail aparţinând victimei, precum şi un link către site-ul YouTube.com, pe care fusese încărcat un film explicit”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Un tânăr din Tecuci a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru şantajarea unui american

Speriată de consecinţe, Karrie AuBuchon a trimis 2.000 de dolari pe numele lui Gigi Tudori, însă tecuceanul nu s-a lăsat înduplecat. Mai mult, „în perioada 2 iulie – 23 iulie, inculpatul a continuat să acceseze mail-ul părţii vătămate şi a continuat s-o şantajeze, până când a fost prins în flagrant la Western Union, încercând să-şi ridice ultima tranşă de bani”, mai spun anchetatorii. 

Gigi Tudori a primit mandat de arestare preventivă pentru acces fără drept la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice şi şantaj, urmând să stea după gratii cel puţin până la 12 august. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite