Job de vis: bani ca să testeze vacanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Caciora şi Tudor Buzle se află printre candidaţii pentru un loc de muncă pe care şi l-ar dori oricine: „controlor“ de vacanţe de lux. Pentru şase luni, cei doi români ar trebui să testeze cele mai luxoase destinaţii turistice, recomandate pentru luna de miere. Efortul va fi răsplătit cu 20.000 de euro.

Cum ar fi să călătoreşti şase luni, pe gratis, în cele mai exotice şi frumoase destinaţii pentru luna de miere şi să şi primeşti bani pentru asta? Un cuplu de orădeni se află la un pas de a obţine jobul de vis.

Mai citeşte şi:

Topul meseriilor mincinoase

Mădălina Caciora (22 de ani) şi Tudor Buzle (22 de ani) au aplicat, aproape în joacă, pentru un job pus la bătaie de o firmă care organizează nunţi şi vacanţe pentru luna de miere.

Orădenii au reuşit să ajungă între primii cincizeci de aplicanţi în urma voturilor primite pe site-ul www.runawaybrideandgroom.com. Vineri au primit documentele care le confirmă că sunt printre finalişti, dintr-o listă de candidaţi de 30.000 de perechi. Românii solidari îi pot vota până în această seară, când se va opri votarea.

Întâmplare norocoasă

Mădălina şi Tudor au devenit un cuplu în urmă cu doi ani şi jumătate, într-o ­excursie la munte. Îi uneşte plăcerea de a călători, muntele, căţăratul, speologia, chitara. De câte ori au ocazia călătoresc. Întâmplarea a făcut ca cei doi să audă la radio că o firmă din Irlanda, care organizează luna de miere pentru proaspeţii căsătoriţi, pune la bătaie cel mai tare loc de muncă.

„Jobul presupune să călătorim şase luni prin toată lumea, să testăm destinaţii de lux pentru luna de miere şi să le facem reclamă, inclusiv pe un blog", a explicat Tudor Buzle. Pentru toată aventura, cei care vor reuşi să se califice pentru job vor primi şi 20.000 de euro.

Mădălina şi Tudor n-au stat prea mult pe gânduri şi a doua zi au şi realizat un filmuleţ în care vorbesc despre motivele pentru care Irlanda merită vizitată. „Am aplicat cu cinci minute înainte de termenul-limită", a povestit Tudor, încă amuzat de evoluţia lucrurilor. Pe timpul facultăţii, Tudor a făcut practică, muncind trei luni la un tur-operator din Grecia, şi a beneficiat de o bursă de trei luni în Finlanda.

Nu au fost niciodată în Irlanda

Cei doi mărturisesc că nu au fost niciodată în Irlanda. „Mi-am dorit să văd Irlanda şi Scoţia, pentru că au nişte peisaje legendare", a admis Mădălina. De altfel, prezentarea făcută în filmuleţul cu care ­s-au înscris în competiţie este tocmai despre aceste peisaje. „Celelalte cupluri au vorbit în filmuleţe despre oraşele din Irlanda, despre hoteluri scumpe. Noi ne-am referit la peisajele mirifice, casele cu acoperiş de paie, stâncile, spiriduşii şi trolii din legendele irlandeze", a povestit Tudor.

Ei nu sunt la primul concurs de acest gen. Recent au câştigat o competiţie asemănătoare, organizată de TVR Info, însă cu o miză mult mai mică. „Am făcut un filmuleţ de şaizeci de secunde de prezentare a Padişului şi am câştigat un weekend la o pensiune din Buzău", a explicat Mădălina.

Tudor îşi face reclamă pe tricou

Tudor Buzle nu a reuşit să se angajeze, de aproape un an, deşi a aplicat pentru sute de posturi. Inventiv, a găsit o metodă inedită de a se promova: şi-a imprimat CV-ul şi anunţul „Caut loc de muncă" pe un tricou, pe care îl poartă prin oraş, în speranţa că persoana potrivită îl va remarca. „Am plătit 30 de lei pe acest tricou. Speram să-mi poarte noroc în ţară. Poate nu va mai fi nevoie", spune Tudor, optimist.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite