Ioan Niculae, anul trecut: "M-a învins Guvernul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae
Ioan Niculae

La începutul anului trecut, Ioan Niculae declara că l-a învins Guvernul şi că negociază cu ruşii vânzarea combinatelor chimice Interagro pe care le deţine.

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogaţi români cu o avere estimată la aproape 1 miliard de euro, potrivit Top Forbes 2011. Afacerile lui principale sunt în agricultură, comerţ exterior, imobiliare şi turism. Omul de afaceri  a intrat în Topul Forbes în 2010 cu o avere estimată la 1,2 miliarde de euro.

Anul trecut, omul de afaceri declara că, după ce în 2009 afacerile i-au mers foarte prost,  poate răsufla uşurat pentru că grâul s-a făcut foarte bine, iar comenzile de îngrăşăminte din străinătate vin aproape ca în vremurile bune.

Tot anul trecut, într-o emisiune TV, Ioan Niculae declara că l-a învins Guvernul şi că negociază cu ruşii vânzarea combinatelor chimice Interagro pe care le deţine.

"M-a învins Guvernul. Nu ajută deloc industriaşii români. Voi rămâne, probabil, cu o singură fabrică. Suntem la faza în care facem schimb de documente. Partenerii doresc să mute cu totul în Rusia două dintre fabrici. Vorbim de sute de milioane de euro, dar nu pot da mai multe detalii până când nu vom realiza tranzacţiile", a spus Ioan Niculae, proprietarul grupului Interagro, citat de money.ro.

"În fiecare lună a venit cineva din Rusia, din America, fonduri de investiţii şi alte companii. E greu să vinzi în perioada în care nu funcţionezi. Trebuie să vinzi atunci când ai avânt. Există interes din partea unor companii ruseşti", a declarat Ioan Niculae la The Money Channel.

CITIŢI ŞI

40 de persoane din conducerile Romgaz şi ANRE, cercetate penal pentru subminarea economiei

Ioan Niculae: "Nu am comis nicio ilegalitate"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite