Mamă la doar 12 ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lenuţa Mihai (12 ani), din comuna teleormăneană Brânceni, a născut ieri, la Spitalul Judeţean din Alexandria, o fetiţă perfect sănătoasă.

Tatăl micuţei este un minor de 14 ani cu care Lenuţa este căsătorită după legile ţigăneşti. Bunica din partea mamei are 30 de ani şi a fost pentru prima dată mamă la 14 ani.

Citeşte şi:

Botoşani: ULUITOR! Elevă de 14 ani lăsată însărcinată de un coleg de şcoală


Lenuţa Mihai nu a fost niciodată la şcoală, nu ştie să scrie şi nici să citească. S-a căsătorit după legile etniei ei în urmă cu doi ani. „Minora a născut normal, la termen, fără nicio problemă. Fetiţa este sănătoasă şi nu a necesitat intervenţii speciale din partea medicilor", ne-a spus directorul medical al Spitalului Judeţean din Alexandria, Monica Roşu.

 Medicul susţine că tinerele de vârsta ei nu sunt suficient de mature pentru a fi mame. „Dacă din punct de vedere fizic sunt capabile să aducă un copil pe lume, din punct de vedere psihic nu putem spune acest lucru", ne-a mai declarat doctorul Monica Roşu.

Spusele medicului sunt confirmate chiar de Lenuţa. „A fost greu! Nu vreau să mai fac copii niciodată. Nici pe ăsta nu l-am vrut, aşa s-a nimerit", ne-a spus minora.

Lenuţa susţine că este căsătorită de doi ani cu Mihai Ionuţ. Cei doi locuiesc în casa socrilor. Nu ştie ce nume îi va pune fetiţei pe care a născut-o.

„Nu ştiu eu. Soacră-mea să-i dea nume. Nu hotărăsc eu. Tot ea o să o crească. Ce, ştiu eu să cresc un copil?!", a mai spus tânără mamă.
Când a dat nas în nas cu reporterii „Adevărul de Seară", fericitul tată a dat bir cu fugiţii şi nu a mai aşteptat să-şi vadă fetiţa nou-născută.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite