Free Gigi, în varianta OTV: Free DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe modelul care a apărut atunci când Gigi Becali a fost arestat, după ce  Dan Diaconescu a fost văzut de tot poporul încătuşat, un simpatizant cu iniţiativa şi-a luat un carton a scris pe el "Free DD" şi s-a postat în faţa Direcţiei Cercetări Penale, unde este închis patronul de la OTV.

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

"Sunt primul ziarist din România arestat pentru un promo", a spus Diaconescu, cu cătuşele la mâini, la ieşirea din sediul DNA. "Am fost tras pe sfoară. Ordonanţa a fost emisă la 06.15", a adăugat patronul OTV.

Primarul care "i-a pus" cătuşe lui Dan Diaconescu: "Eu am treabă cu inundaţiile, procuratura îşi face treaba"

Emi Batu,  soţia lui Dan Diaconescu, l-a vizitat în arest şi i-a adus mâncare şi un costum. "Un fleac, l-au ciuruit!", a fost declaraţia acesteia după ce a ieşit de la Arestul de la Cercetari Penale.

Procurorii DNA au emis dimineaţă un mandat de reţinere pentru 24 de ore pe numele patronului OTV, Dan Diaconescu, pentru acuzaţia de şantaj şi ameninţare.

Audierea lui Dan Diaconescu s-a terminat luni noaptea, la ora 01.00, după care la ora 03.00 a ajuns şi Doru Pârv la sediul DNA. Cei doi au fost confruntaţi, după care la ora 06.00, DNA a emis mandatul de reţinere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite