Fost primar, atacat în casă de trei mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Augustin Togănel a fost bătut cu cruzime de trei bărbaţi  care i-au pătruns în locuinţă
Augustin Togănel a fost bătut cu cruzime de trei bărbaţi care i-au pătruns în locuinţă

Fostul edil al comunei Voiniceni, Augustin Togănel, şi soţia sa Mina au trăit clipe de coşmar duminică noapte.

NU RATA:

Un bărbat este pe moarte după ce a fost bătut cu bestialitate cu scaunul în cap

Ei au fost atacaţi în timp ce dormeau de indivizi cu feţele acoperite cu cagule.

„Trei bărbaţi au intrat peste noi în casă şi ne-au ameninţat cu moartea. Pe mine au încercat să mă sufoce, iar pe soţul meu l-au bătut cu bestialitate. Nu credeam că voi scăpa cu viaţă", a povestit Mina Togănel (60 de ani).

Femeia a sărit peste balcon pentru a scăpa de atacatori. „Am reuşit să-l împing pe cel care mă strângea şi cu ultimele puteri am fugit din casă şi mi-am chemat vecinii în ajutor. Totul a durat aproape o jumătate de oră", a spus Mina Togănel.

„Am primit peste 200 de pumni"

Augustin Togănel (70 de ani) a fost rănit grav. „Mă doare foarte tare gâtul, pentru că m-au lovit de multe ori în zona capului şi au folosit şi un pistol cu electroşocuri. Cred că am primit peste 200 de pumni de la ei. Mi-au făcut vraişte casa, m-au umplut de sânge, ne-au jefuit şi au dispărut în noapte", a spus fostul primar.

Poliţia a început cercetările. „Există în momentul acesta un cerc de suspecţi. Cei trei indivizi mascaţi au forţat uşa de acces a locuinţei şi au năvălit peste cei doi bătrâni. Au furat în jur de 2.500 de lei", a declarat Livia Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş. Atacatorii riscă până la 20 de ani de puşcărie pentru tâlhărie şi violare de domiciliu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite