„Elodia de Piteşti“, înmormântată lângă fiica ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Spirescu
Cristina Spirescu

„Acum opt luni eram o familie fericită şi îi mulţumeam lui Dumnezeu că suntem realizaţi. În opt luni, totul s-a făcut negru", a mărturisit, printre lacrimi, Iulian Spirescu, soţul avocatei Cristina Spirescu (43 de ani) din Piteşti. Femeia a dispărut la 22 octombrie şi a fost găsită cinci zile mai târziu, înecată în mare. Bărbatul a sosit joi seară la Constanţa pentru a identifica trupul scos dintre stabilopozi. Femeia a fo

Cristina Spirescu a fost dusă ieri la Piteşti pentru a fi înmormântată lângă fiica ei, Monica (20 de ani), o strălucită studentă la Ştiinţe Politice cu bursă la Harvard, care şi-a pierdut viaţa în februarie, într-un teribil accident auto în Bulgaria. Avocata voia să ridice un monument în memoria ei şi acesta era motivul ce părea s-o mai ţină în viaţă. În luna septembrie a fost la mare cu soţul ei, invitaţi de nişte prieteni să le facă albumul de nuntă. „Soţia era pasionată de fotografie, i-a aşezat pe malul mării, exact acolo unde a murit, şi le-a făcut nişte poze absolut superbe.

Citiţi şi:

Ipoteză: Elodia ar fi putut fi topită în crematoriul pentru animale de la Codlea

Drama sfâşietoare a familiei Spirescu. Avocata nu a mai suportat să trăiască fără fiica sa

Avocata Cristina Spirescu postase, pe internet, filmuleţe cu fiica sa

I-a plăcut foarte mult locul acela şi a spus că îşi doreşte să se întoarcă acolo", îşi aminteşte Iulian Spirescu. Cu o zi înainte de dispariţia Cristinei, soţii au mers la un prieten din Curtea de Argeş. „Am avut o mare apăsare în suflet. Am plâns tot drumul. Cristina mi-a spus să mă adun, că prietenii nu au nicio vină pentru suferinţa noastră. I-am spus: «Parcă simt că se va întâmpla ceva». Ea a tăcut", a povestit printre lacrimi soţul avocatei.

Ultima dată, Cristina Spirescu a fost văzută vineri la prânz, plângând pe stradă, în Piteşti. „De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic de ea", a mai spus soţul îndurerat. Dacă s-a sinucis sau a alunecat de pe stabilopozi, este un mister pe care îl ştie „doar ea şi Dumnezeu".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite