EXCLUSIV / Povestea tinerei care s-a trezit singură într-o agenţie a BRD Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Am reintrat în bancă şi mi s-au înmuiat picioarele!", ne-a declarat femeia care a salvat de la un dezastru Agenţia BRD de pe strada Saturn, din Braşov, care ne- a dezvăluit cum  s-a trezit singură în bancă. Reprezentanţii BRD fac verificări şi spun că nu este vorba despre o neglijenţă a anagajaţilor ci mai degrabă despre o defecţiune tehnică.

Află aici ce s-a întâmplat la BRD Braşov

Isabella Helene Terciu (34 ani) şi-a făcut, marţi, curaj şi a intrat, din nou, în bancă. Motivul: factura pe care trebuia să o achite când a găsit banca deschisă a rămas neplătită. „M-am dus marţi să-mi achit factura de telefon. În momentul în care am intrat în unitate, mi s-au înmuiat picioarele. Am retrăit ziua de sâmbătă şi nu a fost prea plăcut", spune Isabella Helene Terciu.

Nu a realizat că e singură

Braşoveanca a dezvăluit, în exclusivitate, pentru cotidianul „Adevărul de Seară", cum a găsit uşa Agenţiei BRD descuiată. „Am deschis uşa, fără să o bruschez.  Mi-am scos plicul, portofelul, mi-am numărat banii şi am pus factura de telefon la aparat, să-mi citească codul de bare. Atunci s-a declanşat alarma. În acele momente nu am realizat că nu e niciun angajat în bancă, fiindcă eram stresată să ajung repede la serviciu. Am ieşit afară şi un domn mi-a arătat unde erau afişate orarul şi două numere de telefon. Am sunat, dar numerele erau erau din interioriul băncii", spune braşoveanca.

Văzând că după declanşarea alarmei nu apare niciun agent de pază, femeia a sunat la 112. „Le-am spus operatorilor că am intrat să-mi plătesc o factură, că nu e nimeni în bancă şi uşa era descuiată şi să trimită un echipaj de poliţie şi unul de jandarmerie. De panicat, nu m-am panicat, fiindcă sunt o fire mai tare", spune Isabelle Helene Terciu. În scurt timp, cel mult două minute, la faţa locului au apărut, pe rând, poliţiştii, agenţii de pază şi jandarmii.

BRD neagă neglijenţa angajaţilor

Braşoveanca nu a realizat ce s-a întâmplat decât a doua zi, duminică. Atunci şi-a dat seama de gravitatea situaţiei. „De vineri până sâmbătă, şi mai ales peste noapte, putea intra oricine în bancă, să fure ceva. E totuşi o instituţie bancară, unde sunt bani, documente etc. Eu am fost pusă într-o situaţie neplăcută şi nu mai vreau să trec prin aşa ceva", spune femeia.

Reprezentanţii Agenţiei BRD au negat că angajaţii ar fi uitat uşa deschisă. „Cel mai probabil este vorba despre o defecţiune tehnică. Nu e vorba despre neglijenţă. Acum facem verificări şi vizionăm casetele să vedem exact ce s-a întâmplat", ne-a declarat Maria Mândescu, responsabila agenţiei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite