Braşov: Au lăsat banca descuiată şi au plecat acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii unei Agenţii BRD Braşov au pus pe jar Poliţia după ce vineri seară au plecat casă şi au lăsat uşa de acces în bancă descuiată, înăuntru putând intra oricine. Din fericire, în agenţie nu a intrat decât un om de bună-credinţă, care a declanşat, involuntar, sistemul de alarmă  şi apoi a alertat Poliţia

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Braşov,  „în data de 05.06.2010, orele 11,37, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi prin SNAU 112 despre faptul că uşa de acces a unei Agenţii BRD din Braşov, este deschisă, iar sistemul de alarmă a fost declanşat. Deplasaţi la faţa locului în regim de urgenţă, poliţiştii au constatat faptul că, în jurul orei 11.30, T. I. H., de 34 ani , s-a deplasat la agenţie pentru achitarea unei facturi. Aceasta a intrat în agenţie pe uşa care era închis-descuiată, s-a deplasat spre robotul pentru achitarea facturilor, moment în care sistemul de alarmă a fost declanşat. Auzind sistemul de alarmă aceasta şi-a dat seama că în agenţie nu se află nici un angajat. În această situaţie T. I.H. a ieşit în faţa agenţiei şi a apelat două numere de telefon existente pe geam aparţinând agenţiei, la care nu a răspuns nimeni, după care a apelat SNAU 112".

Conform poliţiştilor, agenţia era asigurată cu sistem mecanic de închidere montat pe uşa termopan exterioară care nu prezenta siguranţă, existând posibilitatea ca uşa să fie deschisă uşor chiar dacă se afla în poziţie închisă-încuiat.

 De menţionat faptul că sistemul de alarmă nu s-a declanşat niciodată în intervalul 04.06.2010, ora 18.10, când ultimul angajat a părăsit agenţia, până în 05.06.2010 la ora sesizării.

 În interiorul agenţiei nu s-au constatat urme de răvăşire şi nici sustrageri de bunuri sau valori, aspect confirmat şi de şeful agenţiei, iar uşa de acces în agenţie nu prezenta nici un fel de urmă de forţare.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite