Dan Diaconescu: "Traian Băsescu s-a jurat la telefon că nu are nicio legătură cu arestarea mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a vorbit sâmbătă, la Realitatea TV, despre arestarea sa. Printre subiectele atinse, Diaconescu a spus că l-a sunat de două ori atunci pe preşedintele Traian Băsescu.

"L-am sunat pe domnul Traian Băsescu şi nu mi-a răspuns, mi-a răspuns doar secretara. După ce am ieşit din închisoare am vorbit din nou cu el, mi-a răspuns de data asta.

I-am spus că sunt viitorul preşedinte şi să facem de acum predarea-primirea la Cotroceni, să nu mai aşteptăm până în 2014. Mi-a spus: dacă ar fi duminica viitoare alegeri, ai avea o şansă.

La finalul convorbirii l-am întrebat dacă vrea să intre în Partidul Poporului, mi-a spus că nu vrea, se retrage din politică, dar în glumă a zis că poate să îmi fie consultant. Mi-a spus că pot să îi spun partidului meu Partidul poporului.

Mi-a spus că a văzut că l-am sunat atunci şi şi-a dat seama de ce şi s-a jurat că nu are niciun fel de legătură cu arestarea", a declarat Diaconescu la Realitatea TV.

Ce a mai declarat sâmbătă Diaconescu la Realitatea TV:

Dan Diaconescu: "Tabără Blaga-Videanu-Berceanu m-a arestat ca să îi arate lui Băsescu că îi arestează cel mai bun prieten"

Dan Diaconescu: "Am înţeles că DNA ar fi căutat la mine acasă o casetă cu Elena Udrea"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite