Dan Diaconescu: "Tabăra Blaga-Videanu-Berceanu m-a arestat ca să îi arate lui Băsescu că îi arestează cel mai bun prieten"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a declarat sâmbătă, la Realitatea TV, că adversarii preşedintelui Traian Băsescu au fost în spatele arestării sale.

"Sunt arestat pentru că o parte a puterii vrea asta. Din păcate pentru mine toate problemele astea au apărut după ce puterea s-a rupt în două", a spus Diaconescu potrivit sursei citate.

"Oamenii ăştia sunt la fel de certaţi cum erau înainte cu Tăriceanu. Sunt două tabere. Una din teroriile împortriva mea este că tabăra opusă lui Traian Băsescu din PDL, Blaga-Videanu-Berceanu, m-a arestat ca să îi arate preşedintelui că îi arestează cel mai bun prieten. Dar ei se apără că ei nu au putere asupra DNA.

Cei de la Cotroceni s-au jurat pe mamă, pe copii că nu au nicio legătură cu asta, deşi vreau să precizez că, preşedintele nostru atunci când un om de afaceri a fost arestat abuziv ca şi mine s-a implicat atunci spunând că este o acţiune nefericită împotriva unui om care dă de muncă la 5.000 de oameni şi omul de afaceri a fost eliberat", a declarat patronul OTV.

Ce a mai declarat sâmbătă Diaconescu la Realitatea TV:

Dan Diaconescu: "Traian Băsescu s-a jurat la telefon că nu are nicio legătură cu arestarea mea"

Dan Diaconescu: "Am înţeles că DNA ar fi căutat la mine acasă o casetă cu Elena Udrea"

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite