Primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, cercetat de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit procurorilor, primarul Sectorului 6, viceprimarul Sectorului 6, împreună cu alţi trei funcţionari din primărie sunt acuzaţi de abuz în serviciu. Doi funcţionari de la cadastru sunt cercetaţi pentru complicitate la abuz în serviciu, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Citiţi şi:

Deputatul Mihail Boldea este suspectat de implicare într-un tun imobiliar

Victima unei escrocherii imobiliare a fost bătută până şi-a pierdut memoria şi a ajuns la azil

Escrocii au lucrat pentru deputatul Boldea

Primarul Gheorghe Ciuhandu şi directorul Nicuşor Miuţ au dat "cu subsemnatul" la DNA

Timişoara: EXCLUSIV Primarul Ciuhandu şi cinci şefi au încasat o amendă record

În 2006 ar fi fost constituită o comisie de retrocedări, care a  analizat patru cereri ale unor bucureşteni care ar fi trebuit să primească terenuri în zone periferice ale Bucureştiului, chiar terenuri  agricole, transmite NewsIn.

Comisia a declarat atunci nedisponibile suprafeţele de teren pe care ar fi trebuit să le retrocedeze şi, în schimb, le-au dat celor patru persoane 60.000 mp de terenuri în zone centrale.

Mai mult, în acte terenurile din centrul Bucureştiului apar ca fiind  agricole. Surse judiciare au explicat pentru NewsIn că pe o parte din terenurile retrocedate s-ar fi aflat parcuri.

Prejudiciul în cauză este estimat la suma de 20 de milioane de euro, valoare  pe care noii proprietari au obţinut-o prin vânzarea terenurilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite