DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Cum putem elimina violenţa din familii? Un bebeluş a plătit scump pentru că şi-a „permis“ să plângă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de copii "Luis Ţurcanu"
Spitalul de copii "Luis Ţurcanu"

UPDATE Cazul micuţului în vârstă de numai şase săptămâni care a ajuns azi la spital în stare gravă după ce a fost bătut crunt de tatăl său a declanşat furia întregii societăţi civile din ţara noastră, nu numai din Timişoara, oraşul în care a avut loc evenimentul.

UPDATE Ora 18.20. Iată ce scrie Maricica Halapciuc pe pagina noastră de Facebook: „Amândoi nu merita sa fie parinti mai ales ca e primul nascut altii fac eforturi sa aiba copii iar ei ca -l au nu -l merita RUSINE SA LE FIE! nu se pot numi parinti doar bestii“.

Pe scurt, un bebeluş de numai şase săptămâni nu l-a „ascultat“ pe tatăl său şi a continuat să plângă în timp ce mama lui dormea şi risca s-o trezească. De nervi pentru că nu-l ascultă, individul l-a pocnit pe micuţ de mai multe ori.

Într-un final, mama copilului s-a trezit şi s-a dus repede cu el la spial. Acolo s-a constatat că bebeluşul a suferit o fractură deschisă la umărul drept, dar şi că are mai multe vânătăi. Altfel spus, va avea nevoie de peste 50 de zile de spitalizare. Citeşte AICI întreg articolul

Materialul a produs mulţi nervi atât în Timişoara, dar şi în toată ţara. În articolul postat pe pagina de Facebook a „Adevărului“, sunt foarte multe comentarii în care oamenii sunt uluiţi, nervoşi, revoltaţi faţă de comportamentul unor astfel de indivizi.

Iată ce a scris Zanuta Dinamovista Rosu: „Doamne ...noi nu mai santem simpli oameni...buni cu frica de Dumnezeu....iubitori..iertatori...e.t.c....in noi traiesc niste bestii...ce este mai de pret pentru un om in aceasta lume....nu copilasii nostri? Şi am ajuns in zilele in care, din parinti iubitori care pentru copilasii nostri ar 'trebui sa ne dam viata, .ne transformîm în bestii şi le luam viata...fara mila...Doamne cat este de trist....si de greu sa traim in zilele de astazi....se vede destul de clar ca ne domina raul...s-au mai bine zis...s-au imprastiat dracii pe pamant sa ne atraga la ei...biblia nu minte...si cate vor mai urma“.

„Astfel de oameni nu se pot numi parinti.Sunt parinti care lupta pentru viata bebelusilor lor,iar ei nu stiu sa pretuiasca ce au“, a postat un mesaj şi Florina-Alina Stan.

Sigur că în toate mesajele aşa zisul tată este „călcat în picioare“, dar nici mama nu este considerată ca fiind lipsită de vină.

Vă invităm să vă exprimaţi punctul de vedere în secţiunea de comentarii de la finalul articolului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite