Bebeluş de şase săptămâni în stare gravă la spital, după ce a fost bătut de tatăl său pentru că plângea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de copii "Luis Ţurcanu"
Spitalul de copii "Luis Ţurcanu"

Un bebeluş de şase săptămâni din Timişoara a fost internat, duminică, la spital, în stare gravă, după ce a fost bătut de către tatăl său, deoarece plângea şi risca să îşi trezească mama.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că bebeluşul de şase săptămâni plângea, iar tatăl lui l-a bătut pentru că risca să îşi trezească mama.Bebeluşul a fost transportat la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timişoara, cu fractură deschisă la umărul drept şi alte urme de violenţă.

Conform sursei citate, bebeluşul are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale. Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş a adăugat că bebeluşul a fost dus la unitatea medicală de mamă, iar spitalul a sesizat Poliţia. Tatăl bebeluşui este, la ora transmiterii acestei ştiri, audiat, iar Poliţia face cercetări la casa familiei. Bărbatul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, urmând ca luni să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile. Bebeluşul este primul copil al familiei respective.

"Bărbatul riscă până la 15 ani de închisoare pentru vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului", Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt IPJ Timiş. Bărbatul are 33 de ani şi este căsătorit de un an.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite