Cum a început scandalul dintre Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu a început în martie anul trecut, când la sediul Realitatea TV din Casa Presei a  avut loc o confruntăre între bodyguarzii lui Sorin Ovidiu Vîntu  şi cei ai  noului administrator, Sebastian Ghiţă, adus de Sorin Ovidiu Vîntu.Totul a început în jurul orelor prânzului, când Vîntu şi-a trimis bodyguarzii împreună cu un reprezentant al său. Gărzile de corp ale

Totul a început pe 28 martie, în jurul orelor prânzului, când Vîntu şi-a trimis bodyguarzii împreună cu un reprezentant al său la sediul de la Casa Presei. Gărzile de corp ale lui Sebastian Ghiţă au reacţionat imediat luând cheile de la tabloul electric, de frică să nu fie întrerupt curentul şi să cadă emisia, povestesc martori din interior. Au fost apoi câteva momente extrem de tensionate, Ghiţă solicitând la un moment dat intervenţia poliţiei.

CITIŢI MAI MULT AICI: Culisele scandalului dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă

Cu toate că spre seară surse din Realitatea TV spuneau că Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă s-au întâlnit şi au încheiat un armistiţiu, lucrurile s-au schimbat după ce Ghiţă a mers la Parchet, unde  a înaintat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie o plângere în care îl acuză pe Sorin Ovidiu Vîntu de ameninţare şi şantaj.

CITIŢI MAI MULT AICI: Scandal la Realitatea TV: bodyguarzii lui Vîntu, faţă-n faţă cu cei ai lui Ghiţă

Scandalul a continuat cu declaraţiile lui Sorin Ovidiu Vîntu, care declara în octombrie anul trecut că deţine probe care dovedesc planurile fostului manager Realitatea Media, Sebastian Ghiţă, de a prelua postul de televiziune şi de a-l asasina.

"Sunt probe multiple care arată calitatea de infractor a domnului Ghiţă, precum şi planurile domniei sale împreună cu gruparea sa de crimă organizată, de creere a unui hostile takeover la adresa Realităţii. În limba română, preluare cu japca", a spus Sorin Ovidiu Vîntu. Acesta mai susţine că atât SRI, cât şi Parchetul General cunosc intenţia patronului Asesoft de a-l omorî.

CITIŢI MAI MULT AICI: Sorin Ovidiu Vântu susţine că SRI şi Parchetul General ştiau că Sebastian Ghiţă intenţionează să-l asasineze

Scandalul dintre Sorin Ovidiu Ghiţă şi Sebastian Ghiţă a început atunci când noul manager a scoa din grila de programe emisiunea "Ora de foc", realizată de Adrian Ursu şi Oana Stancu.Cei doi jurnalişti susţineau atunci că motivul pentru care li s-a oprit emisiunea ar fi fost anchetele despre firma Asesoft, deţinută de Ghiţă.

Consiliul de Administraţie al Asesoft a dat un comunicat de presă prin care spuneau ce vor face: "Reiterăm ceea ce am precizat şi cu prilejul discuţiilor cu domnul Sorin Ovidiu Vîntu şi anume că orice litigiu privind contractul de management poate fi rezolvat fie prin negocieri, fie în instanţă, însă în niciun caz în stil mafiot, aşa cum doreşte domnia sa. Ca reacţie la ameninţările ce ne-au fost adresate, am decis să depunem plângeri penale împotriva domnului Sorin Ovidiu Vîntu şi a asociaţilor săi", nota CA al Asesoft.

CITIŢI ŞI Vântu, reclamat la Parchet pentru ameninţare şi şantaj de Sebastian Ghiţă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite