Achiziţie de criză: trei jeepuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a achiziţionat trei automobile Dacia Duster care vor fi folosite de inspectori pentru deplasarea în teritoriu. Automobilele, marca Dacia Duster, au o valoare totală de 40.000 de euro.

Directoarea Marilena Bogheanu spune că ministerul de resort a oferit câte 10.000 de euro pentru achiziţionarea a trei maşini de serviciu, însă conducerea agenţiei a considerat că este momentul oportun să facă un efort financiar pentru a cumpăra maşini de calitate.

Mai citiţi şi:

Craiova: Fostul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă a fost condamnat la trei ani cu suspendare, pentru şantaj

„Am mai pus noi din bugetul instituţiei câte 1.000 de euro pentru fiecare maşină, pentru că trebuie să monitorizăm şi proiecte care se derulează în locuri mai greu accesibile, cum ar fi de exemplu la Rânca", a explicat Marilena Bogheanu.

Cele trei jeepuri se adaugă celor două maşini marca Renault Clio pe care Agenţia le avea în dotare. „E normal să avem câte un Jeep pentru fiecare judeţ de care răspundem", a mai spus directoarea. Maşinile sunt dotate cu motoare diesel, în această alegere ţinându-se cont că ministerul decontează doar un consum de 7,5 litri pentru fiecare sută de kilometri parcursă. „Puteam să luăm Dacia Dustere şi la 10.000 de euro, dar erau pe benzină şi consumau mai mult", a precizat Marilena Bogheanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite