Un şofer nervos a bătut un pieton beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marin Ionete (52 de ani) din Filiaşi, Dolj, a ajuns la spital cu traumatism craniocerebral, după ce a traversat neregulamentar prin faţa maşinii lui Adrian Cilibiu (30 de ani), care i-a aplicat o „corecţie“ cu pumnii şi cu picioarele.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Craiova. Marin Ionete s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, iar agresorul a încercat să-l evite. A pus brusc frână, iar un alt şofer l-a lovit din spate. Supărat că autoturismul i-a fost avariat, dar şi că întârzie la spital, unde soţia lui tocmai născuse, Adrian Cilibiu, din Târgu-Jiu, a coborât din autovehiculul marca Opel şi i-a aplicat bătrânului câţiva pumni.

Citiţi şi:

INCREDIBIL: VIDEO/ Un bărbat a fost snopit în bătaie, în plină stradă, de un şofer nervos că pietonul i-a tăiat calea

„S-a creat practic un carambol acolo. Primul conducător auto a coborât şi, foarte supărat de cele petrecute, i-a aplicat bărbatului aflat în stare de ebrietate câteva lovituri cu palma şi, probabil, şi cu pumnul, iar victima a căzut la pământ. Agresorul a spus că a vrut să-i aplice bărbatului de 52 de ani o corecţie", a declarat comisarul-şef Mauriciu Popa, comandantul Poliţiei Municipiului Craiova.

„M-a lovit cu pumnii şi cu picioarele"

De pe patul de spital, victima a povestit cum agresorul a coborât la el şi l-a luat la bătaie. „Pur şi simplu, nu am avut timp să reacţionez. A sărit cu pumnii şi cu picioarele pe mine. Am căzut la pământ şi m-am trezit plin de sânge la spital. O să depun plângere la poliţie împotriva lui", a spus victima.

Medicii de la Spitalul Judeţean Craiova i-au acordat îngrijiri medicale lui Ionete, diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, care-l va mai ţine internat zile bune.

Agresorul a fugit de ochii presei şi nu a vrut să comenteze incidentul. Cilibiu s-a ales cu dosar pentru loviri şi alte violenţe, însă, dacă victima sa va sta internată mult timp, încadrarea faptei poate fi schimbată în vătămare corporală. În acest moment, el este cercetat şi pentru ultraj contra bunelor moravuri. După ce a fost audiat câteva ore de poliţiştii doljeni, Cilibiu a fost lăsat să plece, urmând să fie cercetat în stare de libertate.

Precedent: ucis sub ochii nepoatei

Un alt caz care a cutremurat opinia publică anul acesta a fost cel al craioveanului Pavel Rentea (62 de ani), ucis în bătaie în Vinerea Mare. Pentru că traversa prea încet Bulevardul Dacia, alături de nepoţica sa de 6 ani, victima a stârnit mânia unui şofer craiovean grăbit.

Cosmin Gigi Drăgan (23 de ani) a coborât din bolidul său BMW şi l-a lovit pe Rentea, care a picat ca secerat. După câţiva metri, agresorul s-a întors la locul faptei, pentru că-şi pierduse brăţara, şi l-a mai pocnit pe bătrân încă o dată. Drăgan este cercetat pentru omor din culpă şi riscă să-şi petreacă până la 25 de ani în spatele gratiilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite