Cornel Dinu, finul lui Fănuş Neagu: “A murit dezamăgit de ceea ce fac ăştia cu ţara asta !”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu, finul lui Fănuş Neagu, este răvăşit de durere, la aflarea veştii că scriitorul s-a stins din viaţă. Dânsul ne-a precizat în exclusivitate, printre hohote de plâns, fără să-l putem întrerupe:

“O dată cu Fănuş a murit şi o mare parte din mine. Ne ştiam din 1967, când la barul Melody ne-a oferit cadou mie şi Mopsului (n.r regretatul internaţional Florea Dumitrache) o cutie cu bomboane fondante. De atunci am rămas cei mai buni prieteni din lume. Fănuş m-a cununat cu Silvia şi mi-a botezat fiul, pe Corneluş.

A murit înconjurat de familie, sub grija doctorului Băltateanu, soţul Maiei Morgenstern. Pe la 5.00 dimineaţa l-am vazut şi eu : avea faţa mortuară a unui om dezamăgit crunt de ce fac ăştia cu ţara asta. O decepţie totală pe care o va duce cu el în mormânt

Nu o să merg la înmormântare, de o săptămână nu pot să dorm, sunt terminat. Nu-l mai pot vedea mort pe Fănuş şi nici măcar sicriul nu vreau să-l privesc. Am înţeles că sicriul va fi închis... De zeci de ani n-a existat Revelion, Crăciun sau Paşti fără el. A fost un geniu al neamului românesc, al frazei, un om de o bunătate incredibilă. Nici nu ştiu cum să-i spun Silviei, care e internată în spital la Geneva. Ooof, Doamne, de ce şi cât mă mai laşi să trăiesc?!...”

Citiţi şi:

Fănuş Neagu a murit

Vezi aici biografia lui Fănuş Neagu

EXCLUSIV ADEVĂRUL Fănuş Neagu, interviu: "M-am tutuit cu sfinţii!"

Fănuş Neagu, ultimele declaraţii: "Nu cred că mai vorbim! Sănătate brăilenilor mei!"

Mesajul lui Fănuş Neagu pentru ziarişti de pe patul de spital

Forbes: Cine sunt scriitorii români care au câştigat cei mai mulţi bani din scris

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite