Tăriceanu divorţează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa Ioana au decis de comun acord să divorţeze şi roagă presa să le fie respectată nevoia de intimitate în această perioadă.

"Călin şi Ioana-Popescu Tariceanu anunţă oficial decizia de a divorţa de comun acord şi roagă presa din România să respecte nevoia de intimitate în această perioadă", se arată într-un anunţ al celor doi remis, vineri, Agenţiei MEDIAFAX.

În acelaşi comunicat, Călin şi Ioana-Popescu Tariceanu menţionează că "anunţul este făcut public cu intenţia de a evita speculaţiile de orice natură" şi că "nu vor fi făcute comentarii ulterioare divorţului".

Ioana Tăriceanu are 34 de ani şi este a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu. Ei au împreună un băiat, născut cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, care a avut loc în anul 2003, la Budapesta. În 2004, ei s-au căsătorit şi religios.

Ioana a fost cea mai tânără dintre cele 4 soţii ale lui Tăriceanu, fiind cu 25 de ani mai mică decât fostul premier. Ea a absolvit Facultatea de Drept şi a devenit notar public din ianuarie 2008.

FOTOGALERIE Soţii Tăriceanu în cele mai tandre ipostaze. Vezi cât de fericiţi păreau cei doi în public.

image

Mai citeşte:

Vezi pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Tăriceanu în TOP 500 Miliardari şi ce afaceri conduce

Fostele neveste ale lui Tăriceanu și alte povești picante din viața fostului premier

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite