Fostele neveste ale lui Tăriceanu și alte povești picante din viața fostului premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat elegant cu o viață tumultoasă, dar despre care nu a lăsat să se afle prea multe. Așa pare să arate trecutul lui Călin Popescu Tăriceanu care a reușit să își țină viața personală departe de ochii presei.

CITEȘTE ȘI:

Tăriceanu divorţează

FOTOGALERIE Soții Tăriceanu în cele mai tandre ipostaze. Vezi cât de fericiți păreau cei doi în public

„Cu femeile cu care m-am iubit, m-am și însurat“, declara în decembrie 2008, Călin Popescu Tăriceanu într-un interviu pentru Antena 3. Fostul premier a avut patru soții, dar cea mai vizibilă a fost relația cu Ioana Tăriceanu.

Presa a scris că Ioana și Călin s-au cunoscut pe Calea Victoriei în timpul unei manifestații organizate de Convenția Democrată, cu puțin timp înainte de alegerile din 1996.

La Biroul Notarial al Ioanei, soţia lui Tăriceanu a fost legalizată donaţia făcută de Irinel Columbeanu către soţia sa, Monica, constând într-un apartament în Bucureşti, potrivit Realitatea Tv.

Un alt moment în care cei doi sunt protagoniști a fost suprins în ianuarie anul acesta. Paparazzii  de la „Ziarul“ i-au surprins pe Călin şi Ioana Tăriceanu în timp ce aveau o discuţie extrem de aprinsă în public, fostul premier nesfiindu-se să-i facă mai multe reproşuri consoartei, sub privirile trecătorilor din apropierea hotelului Hilton.

CLICK PE IMAGINI SAU AICI PENTRU A VEDEA CELE MAI INTERESANTE FOTOGRAFII CU SOȚII TĂRICEANU

image
image
image

Povești din trecut

Călin Popescu Tăriceanu a fost inițial căsătorit cu Livia, fiica ambasadorului Simion Constantin Valeriu Georgescu, agent al României cu conexiuni importante în Securitate și Partid, potrivit portalului de știri 9AM.

În viața lui Tăriceanu a fost și Cornelia Trantescu, care ar fi declarat, în anul 1992, la Notariatul de Stat al sectorului 5, că este de acord ca vărul ei să stabilească sediul unei firme în apartamentul său, proprietate personală.

„ Nu este lamurită poziția Corneliei Trantescu, care, deși a declarat că este verișoară cu Tăriceanu, nu a șovăit să se căsătorească, ulterior, cu el. Colaborarea fructuoasă de afaceri a dus, de fapt, la hotărârea celor doi de a-și uni destinele. Se pare că Tăriceanu și Cornelia erau căsătoriți de mai mulți ani, dar au ascuns acest lucru“, scria 9 AM care cita revista „Q Magazine“ și cotidianul „Gardianul“.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite