Profa de română îşi pipăia elevii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Beganu, prefectul judeţului Buzău, o acuză pe profesoara de română Liliana Stanciu (42 de ani), de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret“ din Buzău, de comportament indecent în timpul orelor.

„Unsprezece părinţi mi s-au plâns de comportamentul acestei profesoare, care la orele sale face cu totul altceva decât să predea. Am primit pe e-mail şi un set de poze făcute de elevi, fotografii ce întăresc acuzaţiile", a declarat prefectul.

Citeşte şi: Profesoara „indecentă”: „Nu mănânc de o săptămână”

Miting de susţinere a profesoarei indecente de la Spiru Haret

VIDEO - explicaţiile profesoarei acuzuată de indecenţă

În imagini, profesoara apare în timp ce dansa cu elevii de clasa a X-a în faţa catedrei sau îl pipăia pe unul dintre tineri pe sub tricou.

Prefectul Beganu a mai povestit că în alt cadru, pe care însă nu l-a făcut public, femeia apare lângă un elev care tocmai desenase un organ sexual pe tablă. „Primele semnale despre această profesoară au venit la jumătatea lunii martie, însă nu am vrut să le fac publice pentru a nu se interpreta că vreau să reacţionez astfel la protestul dascălilor", explică prefectul. Profesorii din unitatea de învăţământ în care predă Liliana Stanciu au dat startul grevei din luna martie.

„Vor compromiterea mea"

Profesoara Liliana Stanciu crede că este vorba despre o răzbunare din partea unor colegi. „Un elev mi se plânsese că are cancer la sân şi de mai multe zile îşi spusese supărarea. I-am spus că trebuie să fie nişte noduli şi am verificat. Nu a fost nimic indecent. Sunt explicaţii pentru toate acuzaţiile ce mi se aduc. Sigur se doreşte compromiterea mea", ne-a spus profesoara Liliana Stanciu, care predă de 24 de ani.

Conducerea Inspectoratul Şcolar Buzău susţine că a dispus convocarea consiliului profesoral la liceul Pedagogic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite