Hoţ împuşcat în inimă de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii au făcut măsurători la locul incidentului
Anchetatorii au făcut măsurători la locul incidentului

Viorel Ghica (20 de ani) din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, a murit marţi seară, după ce a fost împuşcat în piept de agentul şef Ion Geantă. Potrivit anchetatorilor, tânărul împreună cu doi prieteni au încercat să spargă o maşină în localitatea buzoiană Glodeanu.

Au fugit fiindcă au fost surprinşi de un localnic, care a sunat la postul de poliţie. Oamenii legii au făcut un baraj în stradă, însă maşina i-a ocolit prin şanţ, în dreptul agentului şef Ion Geantă. Când a văzut că autoturismul se apropie de el, poliţistul s-a speriat, a scos pistolul din toc şi a tras două focuri de armă. Maşina şi-a continuat drumul, iar poliţiştii i-au pierdut urma.

Poliţistul din Glodeanu Siliştea a tras de două ori în inima hoţului

A fost găsită mașina în care a fost împușcat tânărul din Urziceni

Poliţistul din Glodeanu Siliştea a tras de două ori în inima hoţului

După aproape o jumătate de oră, la camera de gardă a spitalului din Urziceni şi-au făcut apariţia doi tineri care l-au adus pe Viorel Ghica, l-au lăsat în grija medicilor şi au dispărut. „A sosit la noi un pacient în stare de comă, cu două plăgi împuşcate în inimă. Am încercat să-l resuscităm mai mult de 40 de minute, dar nu am reuşit", a declarat Ovidiu Popescu, medic la Spitalul Municipal Urziceni.

Rudele tânărului îl acuză pe poliţist de crimă. „Băiatul iubea o fată din sat şi poliţistul i-a spus să nu se mai ducă la ea, că-l omoară. Acum l-a prins şi l-a omorât", a spus o mătuşă a victimei.

Şefii poliţiei buzoiene au preferat să păstreze tăcerea în legătură cu incidentul. „Să aşteptăm rezultatele anchetei", a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Altă victimă în Olt

Un bărbat a ajuns la spital ieri, după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist aflat într-o acţiune desfăşurată într-un cartier din municipiul Slatina. Oamenii legii căutau, în timpul raziei, produse care ar fi fost furate, iar victima a reacţionat violent la vederea poliţiştilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite