Mamă şi fiică, ucise pe zebră de BMW-ul blestemat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie şi copilul pe care-l ducea la grădiniţă au murit ieri, după ce au fost loviţi în plin pe o trecere de pietoni. Maşina care le-a spulberat avea viteză foarte mare, iar şoferul nu a frânat. Culmea, acelaşi autoturism mai fusese implicat recent într-un accident grav.

Georgeta Ichim (38 de ani) şi fetiţa, Crina (6 ani), din Buzău, se îndreptau, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00, către grădiniţa la care era înscrisă copila. Au încercat să traverseze strada pe o trecere de pietoni, o maşină le-a dat prioritate, dar au fost spulberate de alta, un BMW înmatriculat în Prahova condus de Ion Ţelea (27 de ani), din Buzău, care circula cu o viteză foarte mare pe banda alăturată. La locul accidentului, poliţiştii nu au găsi nicio urmă de frână, fapt ce întăreşte convingerea că şoferul pur şi simplu nu le-a văzut.

Citiţi şi: Şoferul care a omorât pe trecerea de pietoni o femeie şi fiica acesteia rămâne în arestul poliţiei

 Fetiţa accidentată azi dimineaţă pe o trecere de pietoni din Buzău a murit. Mama acesteia decedase cu câteva ore înainte

VIDEO Accident mortal la ieşirea din Buzău: O femeie şi fetiţa sa au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Mama a murit la spital

BMW blestemat: Şoferul care a provocat tragedia din Buzău cumpărase maşina avariată într-un alt accident în care se răsturnase

„Maşina venea cu viteză foarte mare şi a intrat direct în ele. Mama a intrat cu capul în parbriz şi i-a rămas scalpul acolo, iar fata a zburat prin aer, a aterizat pe lunetă şi apoi a căzut în cap pe asfalt", ne-a declarat Costică Pinţea, martor la accident. În urma impactului deosebit de violent, fetiţa a intrat în stop cardiac, iar inima mamei s-a oprit în ambulanţă, în drum spre spital. Medicii le-au resuscitat şi au făcut eforturi să le menţină în viaţă.

Din păcate, după o oră de manevre medicale, femeia a decedat din cauza multiplelor traumatisme craniene. Fetiţa a fost intubată şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul numărul 9 din Bucureşti, unde ieri după-amiază a decedat.

Un copil a rămas fără soră şi orfan de mamă

Ion Ţelea, şoferul vinovat

Familia Ichim mai are un copil, un băiat de 16 ani, elev de liceu. Georgeta Ichim lucra ca agent de pază la Casa Judeţeană de Pensii. Potrivit primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este tânărul şofer. „Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul nu a dat prioritate de trecere pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii regulamentar", ne-a declarat inspectorul de poliţie Cosmin Rădulescu.

Soţul femeii moarte, Marius Ichim, era ieri în stare de şoc. Ne-a rugat să-l lăsăm în pace, să se îngrijească de copilul aflat în stare gravă şi de înmormântarea soţiei. „Nu ştiu ce să zic şi ce să fac. Mi-a omorât soţia şi copilul, iar el o sa iasă basma curată, ca toţi cei care omoară oameni nevinovaţi", ne-a declarat, răpus de durere, Marius Ichim.

În schimb, Elena Stan, cea mai bună prietenă a Georgetei Ichim, ne-a povestit că aceasta era o femeie extrem de precaută. „Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Ea întotdeauna se asigura de două ori înainte de a trece strada. Îi era frică de maşini. Şoferul acela este un criminal! Nici măcar nu a încercat să frâneze!", ne-a declarat Elena Stan.

Maşina blestemată

Ion Ţelea, şoferul vinovat

Georgeta Ichim, victimă

Şoferul Ion Ţelea este cercetat pentru ucidere din culpă. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat că nu a consumat alcool. Ţelea este angajatul unei firme de dezmembrări auto din Prahova.

El a declarat poliţiştilor că autoturismul BMW a fost cumpărat de el avariat, după ce mai fusese implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia două persoane au fost grav rănite. De altfel, maşina nici măcar nu era înmatriculată încă pe numele lui Ion Ţelea.

"Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Ea întotdeauna se asigura de două ori înainte de a trece strada. Îi era frică de maşini."
Elena Stan
prietena Georgetei

"Mi-a omorât soţia şi copilul, iar el o să iasă basma curată, ca toţi cei care omoară oameni nevinovaţi."
Marius Ichim
soţul victimei

Georgeta Ichim, victimă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite